Iulia, o fi fain sa vorbesti despre lucruri de care nu ai habar? Adica tu n-ai nici o implicare in problema dar iti provoci "scarbe", in acelasi timp ne jignesti pe noi astia care am cumparat o chestie cu promisiuni de update/upgrade si ce mai vrei tu. Normal ca noi suntem de vina la fel cum la accidente tot mortu-i vinovat.
Daca nu te-ai prins pana acum, tu si ceilalti care faceti comparatii cu alte lucruri pe care le-ati cumparat, un cutit/televizor/veioza/canapea/etc nu-i acelasi lucru cu un soft. Mai mult in cazul asta s-au platit promisiunile facute si nu softul in sine, care pana la urma nu-i cu mult mai avansat decat pluginul 2PPI oferit gratuit de multa vreme de 2Parale. Ceea ce urma sa fie adaugat la scriptul 2PCMS facea diferenta si eu personal pentru asta l-am cumparat. Daca vrei comparatii iti arat eu o tema de wordpress, cumparata de mine pentru ca era exact ceea ce cautam si pentru ca avea updateuri viitoare gratuite. Ghici ce? Am cumparat-o de la versiunea 5 si acum e pe la 7, upgradeuri gratuite exact cum se promitea.
In aceeasi ordine de idei iti doresc ca atunci cand o sa-ti cumperi o electrocasnica noua sa ti se strice in perioada de garantie, iar serviceul care ar trebui sa-ti repare magaoaia sa dispara iar tu sa ramai ca noi, in cazul asta, cu banii dati degeaba.
p.s. Daniel, astept un raspuns de cateva zile la mailul trimis tie. Poate ma faci sa inteleg care-i problema pana la urma si cum o putem rezolva. Mersi

Răspunde cu citat