17th August 2012, 14:27
2 out of 2 members found this post helpful.
Bah, eu nici nu am cumparat, nici nu am colaborat, dar am impresia ca prea aruncati toti cu rahat in Daniel ... Pana una alta, din cat am citi pe aici omul si-a onorat promisiunile, poate mai tarziu, dar cine stie, poate a avut motive... Legat de 2P, atata timp cat ei nu ies la rampa cu declaratii oficiale, ci doar texte generaliste, e cam aiurea sa facem noi supozitii...
Ce a fost inte Daniel si 2P ramane intre ei si nu ne priveste, ce a fost/este intre Daniel si cei de pe aici care au cumparat este alta poveste, si omul a scris ca a livrat...
Faptul ca de la momentul X cms-ul a fost preluat de altcineva, care il va face open source, la fel, nu vad in ce fel schimba dealul initial intre Daniel si un cumparator !?!
A cui e vina ca el a vandut un produs unui user, produs care a fost preluat de mine de exemplu si apoi il pun open source? Cu ce influenteaza asta intelegerile anterioare? Ai platit, ai primit un produs... daca azi produsul e free nu inseamna ca cei care au platit anterior ar trebui sa isi ia banii inapoi, pentru ca au primit ce au platit.
E usor sa discreditezi un om si sa il umpli de cac*t ... dar nu stiu cati dintre voi, daca erati in situatia lui ati dat banii inapoi, sau ati mai fi avut puterea sa mai apareti in public... Repet, ce a fost intre el si 2p nu ne priveste si nu avem dreptul sa il judecam ...
Hai cu negativele pe mine!