30th November 2015, 01:53
5 out of 5 members found this post helpful.

Postat în original de
mike07
Probabil ca ordinul este de xxxx afiliati...
Kidu... tu ai trecut prin toate stadiile afilierii, si ca afiliat, si ca admin de program de afliere si ca manager afiliere si proprietar de mag. online... ca manager de afiliere te intreb, ce ar trebui sa faca afiliatii ca sa te convinga sa iti schimbi modul de lucru daca ai fi in locul celor de la eMag si nu ti-ar sta "in fire" sa iti motivezi deciziile fata de afiliati?

Postat în original de
Popa Mihai
Simplu pot să-ți răspund și eu, chiar dacă momentan doar aspir la realizările lui
Serban Cristian, solidaritatea afiliaților, pur și simplu să nu mai promoveze afiliații prin profitshare, lucru cam greu de realizat... sau eventual un proces, dar aici doar un avocat poate confirma cu certitudine.
Popa Mihai: nu exista solidaritatea afiliatilor, este fiecare pentru el la modul cel mai crunt. Nu ai cum sa convingi pe altii sa renunte sa promoveze un magazin sau, mai rau, o retea, atata timp cat au rezultate.
mike07: sincer, problema sta in flexibilitatea magazinului sau/si in puterea de decizie/convingere a affiliate manager-ului. Cat timp m-am ocupat de Altex, am apreciat enorm fix chestia asta: am avut libertatea sa asigur managementul cum am considerat de cuvinta, cu exceptiile in care ceea ce doream sa fac era in contradictie cu politica generala a magazinlui. Motivarea greselilor, avertizarea afiliatilor care gresesc si in general educarea afiliatilor sta, din nou, in mainile lor. Daca politica lor este sa dea cu parul in tine fara avertizare si fara sa ti dea sansa sa te corectezi este strict alegerea lor. Si de aici mai apare o chestie urata: trebuie sa avem in vedere ca motivatiile lor au fost indreptatite, dar nefiind motivate, las locul la speculatii. Mie, personal, mi a fost frica sa fac volume in emag/ps tocmai pentru ca aveam exemple de pers care au ramas fara cont si fara bani simplu si usor. In 2p aveam uneori peste un miliard comisioane de incasat dar nu am stat cu teama ca nu se va intampla, iar de criticat si dat in ei am facut-o de fiecare data cand a fost cazul. Asta ca mi amintesc de un episod acum vreo 3 ani cand am castigat cu nu stiu ce ocazie o cina cu Dorin si inca un afiliat, cand ne am vazut Dorin m-a intrebat jumate amuzat, jumate serios daca sunt prieten sau dusman 
Ca sa concluzionez din ambele reply uri, afilierea se face individual, fiecare entitate promoveaza ce vrea si unde vrea pe riscul si barba lui. Cu PS nu am avut experiente, ce bani am facut au fost incasati si atat, doar ca au constituit 0.01% din volum. La 2P am facut si bune si rele, au fost multe, dar chiar multe, campanii care m-au dat afara pentru gura lor mare, dar comisioanele au fost platite integral. Si da, au fost si erori fata de retea in sine, am fost invitat la o discutie si am gasit o solutie amiabila fara eforturi.