Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Imi plac unii colegi de pe aici care indiferent de ce as spune eu sau altcineva ei sunt gica contra si nu accepta faptul ca poate unii avem si pareri diferite de cea pe care o au ei.
    @Mihai Petroff esti capabil sa intelegi ca poate eu sau X coleg vedem lucrurile altfel decat le vezi tu? Poti sa faci asta fara sa faci prost pe cineva? Hai, fa un efort. Imi place de tine ca esti perseverent, oare daca ti-as da dreptate ai incepe sa spui altceva numai sa nu avem aceleasi pareri sau cum?
    @tetele - Fara sa iei la misto nu poti sa atragi atentia cuiva sau asa faci tu de obicei?

Observ cu stupoare ca sunt persoane pe aici cu ceva experienta si cu o aumita varsta, dar care se comporta fix precum adolescentii incapatanati ce nu vor sa accepte faptul ca exista si alte viziuni asupra anumitor lucruri decat cele pe care le au ei, iar cine nu e cu ei cu siguranta e impotriva lor.

P.S. Ah, si Mihai Petroff scuteste-ma cu prostiile tale legate de tot felul de conspiratii ce le ai in minte ca s-ar putea sa nu-ti mai intorc si obrazul celalalt. Ar fi frumos sa accepti anumite lucruri asa cum sunt si sa nu mai ma ataci personal indiferent de situatie.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    @tetele - Fara sa iei la misto nu poti sa atragi atentia cuiva sau asa faci tu de obicei?
    Asa fac eu de obicei, credeam ca ai remarcat deja. Sau era retorica? In general prind si apreciez sarcasmul cand vine din partea unor persoane pe care le stiu capabile de el. De-aia intrebam, ca nu sunt sigur.

On topic, pentru Mishu (cu dedicatie din partea colegilor de forum), fara mistouri, ca sa ma aliniez tonului serios de pe aici: scopul era sa nu promovezi magazinele cunoscute ca dau tepe ca sa le descurajezi sa faca asta. Pentru ca daca nimeni nu le trimite trafic, nu are sens existenta lor intr-o retea de afiliere. Si scapi de ele. Intelegi?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    On topic, pentru Mishu (cu dedicatie din partea colegilor de forum), fara mistouri, ca sa ma aliniez tonului serios de pe aici: scopul era sa nu promovezi magazinele cunoscute ca dau tepe ca sa le descurajezi sa faca asta. Pentru ca daca nimeni nu le trimite trafic, nu are sens existenta lor intr-o retea de afiliere. Si scapi de ele. Intelegi?
    Mie mi-ai creat impresia ca nu vrei decat sa-ti platesti politele folosindu-te de altii.
    Poate pentru ca nu pot gasi un argument logic, capabil sa-ti justifice interesul de a scapa de un advertiser pe care nu-l promovezi.
    De-asta am si intervenit. Ma intereseaza mai putin abilitatile retorice ale participantilor la o discutie si mai mult logica afirmatiilor.
    Am spus doar ce-aveam de spus ...

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Poate pentru ca nu pot gasi un argument logic, capabil sa-ti justifice interesul de a scapa de un advertiser pe care nu-l promovezi.
    Nu e vorba doar de un advertiser. E vorba de directia pe care o ia afilierea pe .ro
    Daca x nu plateste, y incearca si el si ii merge, z va face la fel ca doar se poate si sunt fraieri dispusi sa il promoveze. Eu nu indemn la nepromovare dar va las pe voi sa va intrebati singuri daca merita sa promovati un advertiser care direct sau indirect a dat teapa in conditiile in care aveti atatea alternative.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19