Imi plac unii colegi de pe aici care indiferent de ce as spune eu sau altcineva ei sunt gica contra si nu accepta faptul ca poate unii avem si pareri diferite de cea pe care o au ei.
@Mihai Petroff esti capabil sa intelegi ca poate eu sau X coleg vedem lucrurile altfel decat le vezi tu? Poti sa faci asta fara sa faci prost pe cineva? Hai, fa un efort. Imi place de tine ca esti perseverent, oare daca ti-as da dreptate ai incepe sa spui altceva numai sa nu avem aceleasi pareri sau cum?
@tetele - Fara sa iei la misto nu poti sa atragi atentia cuiva sau asa faci tu de obicei?

Observ cu stupoare ca sunt persoane pe aici cu ceva experienta si cu o aumita varsta, dar care se comporta fix precum adolescentii incapatanati ce nu vor sa accepte faptul ca exista si alte viziuni asupra anumitor lucruri decat cele pe care le au ei, iar cine nu e cu ei cu siguranta e impotriva lor.

P.S. Ah, si Mihai Petroff scuteste-ma cu prostiile tale legate de tot felul de conspiratii ce le ai in minte ca s-ar putea sa nu-ti mai intorc si obrazul celalalt. Ar fi frumos sa accepti anumite lucruri asa cum sunt si sa nu mai ma ataci personal indiferent de situatie.