2nd February 2011, 12:23
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
eugenpotlog
Ceea ce nu a spus fostul afiliat este ca a extras automat continut din eMAG, folosind scripturi fara a ne cere autorizarea, ceea ce este impotriva regulamentului. Practic a folosit exclusiv continutul nostru pentru a face seospam pe diverse domenii, asa zise "site-uri".
Domnule Potlog. Ceea ce uitati sa spuneti este ca punctul 3 din termeni si conditii a fost modificat ulterior Ma refer la ultimele 2 conditii
Regulamentul actual poate fi gasit AICI iar regulamentul de atunci il puteti vedea AICI adica un cache Google.( Dupa ce Google va modifica cache-ul voi inlocui cu un print screen )
Se observa clar cum a fost modificat introducand aceste 2 conditii la punctul 3 . Cacheul e din data de 29 ianuarie deci dumneavoastra le-ati introdus probabil pe 30 ianuarie inainte de a va crea un cont aici si a dat o replica , bazandu-va probabil pe o dovada neatacabila. Incheierea colaborarii cu afiliatul respectiv a avut loc in Decembrie 2010
1.preiau automat informatii de pe site-ul Furnizorului sau alte site-uri, fara acordul acestora;
2.sunt construite sub forma unor comparatoare de preturi, agregatoare de produse sau continut ale altor site-uri sau folosesc tehnici de spam seo
Nicaieri nu era stipulat ca preluarea continutului din Emag pentru a fi folosit in scopul promovarii , este interzis de regulament.
De asemenea cei mai indreptatiti pot explica daca un magazin online IT poate avea copyright pe specificatii generale ale produselor pe care le comercializeaza.
Este adevarat a extras continut de pe Emag dar nu-l obliga nici un regulament din termeni si conditii. A extras continut pe care l-a folosit exclusiv in interesul Emag de a promova produsele si in nici un caz pentru un magazin concurent.
Si apropo gaseste cineva pe pagina de inscriere vreo rubrica ce semnaleaza Termenii si Conditiile aderarii la program?!
Pagina e Aici
Ok ProfitShare se bazeaza ca cei care intra in program se pot loga cu datele contului creat anterior daca au efectuat o comanda.
Dar daca este cineva care n-a facut in viata lui o comanda la Emag si este nevoit sa creez un cont nou? Are undeva stipulat pe pagina de inscriere Termeni si Conditii ? Alta scapare pe care nu ati avut-o in vedere consider eu.
Termenii si conditiile le gasesti abia pe sus in dreapta in Rubrica Ajutor. In nici un caz ele nu apar in pagina de creare cont. Adica se inscrie si accepta in mod automat termenii aderarii care nu-i sant comunicati in acel moment ,dupa care vede daca intr-adevar accepta aceste termene impuse de Emag. Adica accepta niste termeni care nu exista in momentul in care se creeaza contul. Nu se bifeaza nici o casuta care face referire la asa ceva . Logic din punctul meu de vedere este ca acel program nu are termeni si conditii de nici un fel. E cam pe dos decat practicile normale. Nu sant nici pe departe expert in avocatura si urmez doar logica simpla a lucrurilor care sant comunicate in momentul crearii efective a unui cont de afiliat. Daca gresesc cu ceva atuncicineva sa ma corecteze.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
eugenpotlog
Ne dorim cat mai multi afiliati activi, iar bugetul alocat afilierii este nelimitat.
Totusi, vrem ca site-urile costruite de acesti afiliati sa fie concepute pentru oameni, nu pentru masini. In cazul de fata, afiliatul a construit doar un script tipic de
seo-spam fara nici o valoare pentru o persoana care cauta informatii online, singurul sau scop fiind sa apara cat mai sus in Google. Aceasta practica este echivalenta cu spamul pe mail si este intolerabila, consideram ca este de bun simt pentru oricine. Cu totii suntem frustrati cand cautam ceva pe Google si dam peste site-uri doar optimizate pentru cuvintele cheie respective dar lipsite de orice continut relevant si care ne ofera pe post de continut, reclama platita.
Asocierea intre e-mail spam si seospam e total nefericita si imi rezerv dreptul de a nu o comenta fiind total pe langa subiect.
Iarasi e aiurea cand declarati ca situl respectiv intorcea rezultate fara relevanta. Total gresit veniti si declarati.. Intorcea exact produsul cautat de vizitator in care i se ofereau cateva detalii tehnice. Asta nu mai e SPAM-ul ala la care va ganditi dumneavoastra. Era pur si simplu un site OPTIMIZAT.
Treaba cu reclama platita sincer nu am inteles-o.
Cred ca acest raspuns l-ati dat un pic in pripa si un pic negandit. Daca tot va aflati pe Seopedia cu un cont special creat de a da o replica acestui threat si reprezentati in mod oficial interesele Emag-ului in ceea ce priveste ProfitShare eu personal va recomand sa lasati locul dreptului la replica cuiva de la PR pentru ca sincer faceti mai mult rau decat bine. Nu va puteti prezenta argumentand placerea navigatului sau facand analogii nefericite cu lucruri pe care se dovedeste a nu le stapani intelesul.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 8th February 2011 la 06:31.