Prietene in businesul asta online numai cei care au viziune si vad in viitor fac bani .. Altii doar incerca ..

Tind sa cred ca tu faci parte din adoua categorie..

Sa iti raspund : are contracte semnate de 1200 lei aprox fara sa faca nimic prietenul asta al meu . Domeniul si siteul are 3 luni si e pe primele pozitii in Google.

Calculeaza asa : cat costa domeniu, siteul ( programarea ) + seo sa ajungi acolo si apoi poti evalua o afacere . Nu iti mai da cu parerea daca nu te pricepi !!

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
4 contracte adica vreo 1000 ron in cateva luni... Pai unde e super-mega-extra afacerea, ca eu nu ma prind. 230 euro in cateva luni si tu ceri 6500 EURO? WTF?! Si cu potentialul las-o mai moale, nimeni nu da 2 bani pe potential.. toata lumea care vrea sa vanda un site il vede cu potential si cu profit peste x luni de x mii de euro. Dar tot ce conteaza este cat face el ACUM, in momentul asta, cat a facut luna asta, nu cat va face in viitor, ca tu nu mai ai treaba cu viitorul.

Deci, postul asta e la fel ca abureala aia cu tele-shopping.... cumparati X, Y si Z si slabiti pana la 30 kilograme in 10 zile fara sa faceti nimic. BONUS BONUS BONUS: Daca veti suna printre primii, va mai dam nu stiu ce abureala!

Just my 2 cents.