Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 53

Subiect: Vanzare Afacere online

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc de raspuns. A fost doar un sfat si apreciez ca nu ati sarit sa ma atacati cu reputatie negativa sau cu ironii asupra mea, varsta dvs. isi spune cuvantul.

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

Te rog explica-mi de ce vrei sa il vinzi. Eventual in privat daca nu vrei ca discutia sa degenereze inutil.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt cumparate pe minimum 1 an iar pentru prelungire se vor da contactele .

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Diet.popu, nu ai mentionat nimic despre linkurile platite pe care se sustine momentan site-ul.

Cum sta treaba cu ele ? Intra in pretul de 6500 de euro ? Sau sunt scoase a doua zi si postate catre o alta afacere de succes ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Am trimis Pm

Citat Postat în original de mamulea Vezi Post
    Te rog explica-mi de ce vrei sa il vinzi. Eventual in privat daca nu vrei ca discutia sa degenereze inutil.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Super mega afacere
    Vand site cu potential urias de 10 de milioane de vizitatori lunar (populatia din romania), si cine il cumpara poate sa ajunga sa aiba chiar totata europa pe site, minim 1 cent de la fiecare vizitator calculati 100.000 euro lunar., Momentan avem doar 100 de vizitatori dar potentialul este de 10.milioane, il vand foarte ieftin doar la profitul potential pentru o zi 3000 euro
    tu chiar crezi aberatii de genul asta ca toate pensiunile vor incheia contracte cu acest site? Daca reusesti sa ai contracte cu 10 % din pensiuni esti bun, daca reusesti cu 50% din pensiuni te angajez eu cu 3000 euro pe luna + bonus in alta afacere.
    Te rog nu incerca sa prostesti userii de aici ca nu este frumos, unii nu au experienta, nu stiu cum este cu o afacere, cu vanzarile reale si cele potentiale si pot cadea in capcana
    Calculeaza asa : cat costa domeniu, siteul ( programarea ) + seo sa ajungi acolo si apoi poti evalua o afacere . Nu iti mai da cu parerea daca nu te pricepi !!
    Garantez ca nu costa 6500 euro si poti sa ajungi chiar in prima pozitie
    Ultima modificare făcută de lovelife; 6th October 2011 la 22:14.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

1. Sunteti mult off-topic si fortati regulile din Market Place.

2. diet.popu, inavata naibii sa nu mai vinzi castraveti gradinarului. Mega Afaceri, Super Domenii si alte Giga-Chestii nu isi au locul pe Seopedia. Nu iti mai ridica afacerile la "Super" ranguri ci vinde-ti marfa normal cu descrieri oneste si realiste. E treaba ta cum o faci in privat, dar aducand niste laude si cifre nerealiste iti vei atrage astfel de comentarii si threadurile tale vor degenera si sunt sigur ca orice potential client va ezita sa cumpere de la tine. Nu pretul a atras comentariile ulterioare ci "mega-garantiile" pe care le oferi.

Eu unul nu pot sterge comentarii si da infractiuni pe aici, pentru ca coroborand descrierea ta cu interventia oamenilor, ei nu fac decat sa se incadreze in "clauza" din regulament care spune "Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi.".

Daca tu vindeai "SITE" simplu (cum te-am sfatuit acum 2 zile sa vinzi "doar" domenii, nu super domenii), aveam de impartit vreo 10 infractiuni si de sters si mai multe posturi aici.

Nu in ultimul rand, oarecum off-topic sau mai degrana on-topic de data asta, cand vehiculezi asa sume mari, dar ai in descriere asa ceva

Pretul este de 6500 Euro, se poate elibera si factura.
    e de rahat.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

De regula nu ma bag peste ofertele care par "mai bizare". E dreptul fiecaruia sa vanda orice, inclusiv terenuri pe luna.

Nu mi-a placut insa "mega", realitatea fiind total diferita in urma experientei pe proiectul pilot Zona Bran site care din cate stiu se afla si la vanzare.
    In baza acelui studiu, am depunctat doua proiecte de turism care au participat la Arena Ursilor | Online Entrepreneurship , proiecte super documentate (logistica, plan de afaceri) care insa nu au tinut cont de realitatea din teren.

Pe concret, la zi, via trafic.ro

5.701 cazare busteni
    895 pensiuni busteni
    769 cazare busteni 2011
    593 busteni cazare
    411 casa magica busteni
    364 busteni
    352 cazare busteni pensiuni

----------
    2.540 cazare bran
    1.467 ravasitul oilor bran 2011
    765 pensiuni bran
    545 stan si bran
    474 vila benga bran
    358 cazare bran moeciu
    320 cazare bran pensiuni
    274 pensiuni bran moeciu
    263 bran
    258 cazare bran 2011

Ca si trafic "zona busteni" depaseste branul, de unde intr-adevar, un potential mai mare.

Problema ramane insa realitatea:
    - multi bucuresteni prefera un weekend in bulgaria pe motiv ca ajung mai repede si preturile/serviciile sunt infinit mai bune;
    - greutatea de a incheia contracte.

La ultimul punct e cel mai greu, chiar si cu inscriere gratuita a unitatilor de cazare.

Prietenii apropiati stiu faza amuzanta cand efectiv am fost alungat cu cainii din unitatea de cazare pe motiv ca "nu ma inveti dumneata cum se face turism". Intamplator (am realizat dupa) era o pensiune unde cu ani in urma mancasem cei mai buni mici din Bran.

Ca regula generala, in fiecare zona turistica vei gasi:
    - pensiuni apartinand localnicilor
    - pensiuni apartinand investitorilor

Intre ele exista conflicte destul de maricele. Iti zic de o respectabila doamna (trecuta de 60 de ani) care mi-a sugerat sa nu ma cazez la X pe motiv ca e homosexual?

Strict pe incheierea contractelor.
    Intamplator Zona Bran era un proiect pilot, inscriere gratuita.
    Chiar si asa, proprietarii sunt extrem de reticienti pentru ca pe langa tine mai sunt:
    - tepari, care au cerut bani pentru publicarea ofertelor in cataloage, ziare, publicatii de profil
    - reprezentanti ai unor firme care au deja contracte incheiate pe termen lung si cauta in continuare alte unitati, avand o oarecare reputatie buna (vecinul s-a inscris la X si ii vin mai multi turisti).

Ori, sa intri pe piata cu o alta oferta... e extrem de greu, oamenii refuzand inclusiv ofertele gratuite.

Alta problema: contentul.
    O sa constati ca este extrem de greu sa "smulgi o descriere de 500 cuvinte a pensiunii". Asta inseamna sa stai ore in sir cu laptopul sau carnetelul de notite la pensiune si sa-i intrebi ce si cum. + imagini... ai toate sansele sa sari de 3 ore/pensiune. Evident, daca te primesc.

Inca o problema: conectarea la internet.
    Nu stiu de ce multe portaluri au impresia ca toate unitatile de cazare au email si cineva il verifica zilnic.
    De regula de email (daca au - la cateva pensiuni am facut emailul pe loc) se ocupa vecinul/copilul/nepotul care se pricepe, asa ca pe partea de rezervari online "e grele rau".

Sper ca ai inteles acum cat de "mega" e afacerea si poate te lamuresti privind costurile reale.
    In caz ca nu obti pretul cerut, te astept cu planul de afaceri la Arena Ursilor.

offtopic: la 16 km de mine sunt Baile Herculane. Usor de opimizat, concurenta mica. Big problem: Monetizarea, cheltuieli mult prea mari cu incheierea contractelor.

Update: la mine site-ul respectiv apare in pozitia 7, nelogat.
    cazare-busteni.jpg
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 7th October 2011 la 06:31.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca tu ceri 6500 EUR pe un singur domeniu eu pe 145 din care vreo 70 sunt pe prima pagina cat sa cer ( pe aceeasi nisa ) ?
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Prietene multumesc de salariul de 3000 nu vreau sa te jignesc dar am refuzat oferta din asta acum vreo 2 ani ..

Bun , iti respect parerea , e dreptul tau sa crezi ce vrei. Nu esti obligat sa cumperi , nu esti obligat la nimic asa ca nu inteleg care e problema ta.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    tu chiar crezi aberatii de genul asta ca toate pensiunile vor incheia contracte cu acest site? Daca reusesti sa ai contracte cu 10 % din pensiuni esti bun, daca reusesti cu 50% din pensiuni te angajez eu cu 3000 euro pe luna + bonus in alta afacere.
    Te rog nu incerca sa prostesti userii de aici ca nu este frumos, unii nu au experienta, nu stiu cum este cu o afacere, cu vanzarile reale si cele potentiale si pot cadea in capcana

Garantez ca nu costa 6500 euro si poti sa ajungi chiar in prima pozitie

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@1nescu o analiza excelenta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Permite-mi sa iti raspund cat mai corect.

Tipul asta de promovare e din trainigurile mele de marketing din SUA . Imi cer scuze dar eu chiar cred ceea ce spun . Nu stiu ce pareri aveti voi despre aceste sume dar din punctul meu de vedere sunt foarte mici . Raportarea la sume e singura diferenta .

In online trebuie vazut businesul 'future' si nu acum , din pacate toata lumea vorbeste de moment . Ma rog , venim din alte lumi chiar daca suntem in aceiasi tara.

Bine ca nu mi-am promovat domeniile mele de afara ca cine stie ce mai ziceati de sume ... Promit sa nu o fac aici !!!

Iar partea cu factura inseamna ca am dat confirmarea ca siteul este pe firma si nu pe persoana fizica , asa cum sunt o gramada de alte siteuri.

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    1. Sunteti mult off-topic si fortati regulile din Market Place.

2. diet.popu, inavata naibii sa nu mai vinzi castraveti gradinarului. Mega Afaceri, Super Domenii si alte Giga-Chestii nu isi au locul pe Seopedia. Nu iti mai ridica afacerile la "Super" ranguri ci vinde-ti marfa normal cu descrieri oneste si realiste. E treaba ta cum o faci in privat, dar aducand niste laude si cifre nerealiste iti vei atrage astfel de comentarii si threadurile tale vor degenera si sunt sigur ca orice potential client va ezita sa cumpere de la tine. Nu pretul a atras comentariile ulterioare ci "mega-garantiile" pe care le oferi.

Eu unul nu pot sterge comentarii si da infractiuni pe aici, pentru ca coroborand descrierea ta cu interventia oamenilor, ei nu fac decat sa se incadreze in "clauza" din regulament care spune "Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi.".

Daca tu vindeai "SITE" simplu (cum te-am sfatuit acum 2 zile sa vinzi "doar" domenii, nu super domenii), aveam de impartit vreo 10 infractiuni si de sters si mai multe posturi aici.

Nu in ultimul rand, oarecum off-topic sau mai degrana on-topic de data asta, cand vehiculezi asa sume mari, dar ai in descriere asa ceva

e de rahat.

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De vanzare magazin online de haine femei
    De silcamataru în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th February 2011, 11:28
  2. Site jocuri online de vanzare
    De Cornelius în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th March 2010, 09:17
  3. de vanzare magazin online, facut de la 0 de mine
    De fabby în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2