Rezultate 1 la 10 din 53

Subiect: Vanzare Afacere online

Afișare hibrid

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Scuzati interventia.
    De ce nu discutati in lei domnule diet.popu? Nu stiu de ce dar nimeni nu prea va ia in seama cand vorbiti in euro. Este doar un sfat nu am nimic cu dvs. sau cu ce faceti dvs. pe acest forum.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Sorry dar noi doar in euro si dollari stim .. Eu personal demult nu mai fac preturi in lei .. din cauza riscului ..

Dar ma rog acum si euro are risc .. Cine stie ce va mai fii..
    Citat Postat în original de val33ntyn Vezi Post
    Scuzati interventia.
    De ce nu discutati in lei domnule diet.popu? Nu stiu de ce dar nimeni nu prea va ia in seama cand vorbiti in euro. Este doar un sfat nu am nimic cu dvs. sau cu ce faceti dvs. pe acest forum.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citeste putin asta

Pretul este de : 6500 euro si cuprinde BONUS :BONUS : la pachet se adauga si urmatoarele domenii : cazareconstanta.eu, cazaresibiu.eu , cazareoradea.eu , cazarepredeal.eu , cazaremoeciu.eu , cazarebailefelix.eu , cazare-eforie.eu , valeaprahovei.biz , hotelurisibiu.eu , hoteluritimisoara.eu , hotelurimamaia.eu , hoteluriconstanta.eu , hoteluricluj.eu .
    Gandeste asa : scriptul este deja facut profesional , trebuie doar modificat si pus pe celelalte siteuri . si ai o vedere despre ce vorbim aici ...

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Imi pare rau, dar nu sunt de acord cu tine. In momentul in care cumperi un business cum spui tu, te astepti deja sa ai castiguri. Mai ales cand dai 6500 euro. Ca potential are, da, sunt de acord. Dar cel care cumpara nu trebuie sa plateasca potentialul, pentru ca de acum incolo potentialul va depinde doar de el. Design-ul e ok, dar nu ma impresioneaza, deci nu justifica nici pe departe macar o parte din pretul acela...

Si imi mentin parerea ca pentru 4 comenzi in cateva luni, nu merita nici pe departe 6500 euro. Dar e vorba aia...prost e ala care da, nu cel care cere.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De vanzare magazin online de haine femei
    De silcamataru în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th February 2011, 11:28
  2. Site jocuri online de vanzare
    De Cornelius în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th March 2010, 09:17
  3. de vanzare magazin online, facut de la 0 de mine
    De fabby în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2