Citat:
Pretul este de : 6500 euro si cuprinde BONUS :BONUS : la pachet se adauga si urmatoarele domenii : cazareconstanta.eu, cazaresibiu.eu , cazareoradea.eu , cazarepredeal.eu , cazaremoeciu.eu , cazarebailefelix.eu , cazare-eforie.eu , valeaprahovei.biz , hotelurisibiu.eu , hoteluritimisoara.eu , hotelurimamaia.eu , hoteluriconstanta.eu , hoteluricluj.eu .
Gandeste asa : scriptul este deja facut profesional , trebuie doar modificat si pus pe celelalte siteuri . si ai o vedere despre ce vorbim aici ...
Citat:
Postat în original de
Cristi G
Imi pare rau, dar nu sunt de acord cu tine. In momentul in care cumperi un business cum spui tu, te astepti deja sa ai castiguri. Mai ales cand dai 6500 euro. Ca potential are, da, sunt de acord. Dar cel care cumpara nu trebuie sa plateasca potentialul, pentru ca de acum incolo potentialul va depinde doar de el. Design-ul e ok, dar nu ma impresioneaza, deci nu justifica nici pe departe macar o parte din pretul acela...
Si imi mentin parerea ca pentru 4 comenzi in cateva luni, nu merita nici pe departe 6500 euro. Dar e vorba aia...prost e ala care da, nu cel care cere.