Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 53

Subiect: Vanzare Afacere online

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Tu nu ai nimic de lucru sincer?

Te bagi ca musca in ..cucuruz..

Daca vrei sa inveti ceva du-te la alte categorii , nu la marketplace . AICI SE VINDE!!

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Nu Dane, nu am vazut.
    Daca tot spune ca suntem de pe alta lume, am cerut detalii, ca intre colegi de forum, sa mai invatam ceva.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Da frate , fac 3 centi pe luna de aici corect asa e.. nu stiu de ce imi pierd vremea pe aici .

Du-te cumpara-ti domeniile cu 5 euro sa fa-ti businesul si mai ales lasa-ma sa ma bucur de 3 centi..

Let me be .

Va rog sa reveniti la topic....

PS singura realitate sumbra dar adevarata e ca aici se povesteste mult dar la voi 5 euro sunt bani .. munciti din greu. Corect asa e . Probabil daca dadeam cu 15 euro aveam 1000 de clienti..
    5 euro sunt bani multi pt oricine, atata timp cat se pierd!

Ca sa intelegi mai bine matemaica de mai sus, incearca asa:

cazare predeal , sau

cazare bran si moeciu

sau poate vrei la mare:

cazare mamaia, sau poate

cazare eforie nord

Mi se pare mie sau sunt "mega" proiecte?

Daca citesti printre randuri, o sa intelegi ca nu iti pierzi timpul, numai ca incerci sa vinzi "viziuni" la "vizionari"
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Bun sa fie si cum zici tu ... ca eu cer prea mult .

Lasa-ma in prostia mea ! Intelegi ? Asta e foarte greu de inteles aici pe forum ..

Daca vreau sa fiu invatat ma duc pe alte categorii ale forumului. Nu vreau sa fiu invatat cu forta ca nu se prinde..

Ata totusi e MARKETPLACE ... sau nu mai e?

Aici vine unu si zice : vand 1 lucr5u cu 100000000 euro. Tu intri vezi ca nu iti place si pleci .

Prea multi deontologi strica !!! La piata cand te duci tot la fel faci .. ii explici la cel ce vinde legume ca sunt prea scumpe si ca de fapt Aratul + semanatul + culesul face 3 lei si el da ardeii cu 5.

Intelegi ? Despre asta vorbesc... Let me be....

Nu va place nu cumparati !! E simplu , chiar cer asa mult for god's sake !!

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    5 euro sunt bani multi pt oricine, atata timp cat se pierd!

Ca sa intelegi mai bine matemaica de mai sus, incearca asa:

cazare predeal , sau

cazare bran si moeciu

sau poate vrei la mare:

cazare mamaia, sau poate

cazare eforie nord

Mi se pare mie sau sunt "mega" proiecte?

Daca citesti printre randuri, o sa intelegi ca nu iti pierzi timpul, numai ca incerci sa vinzi "viziuni" la "vizionari"

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

diet.popu, e MarketPlace ..dar asa cum au mai zis si altii, vinzi castraveti gradinarului. Ceea ce nu se poate pentru ca gradinarii stiu cum arata un castravete.

Sugestia mea e sa suporti tirul de intrebari ptr ca pana la urma din cei care iti pun intrebari sint potentialii tai cumparatori. Nimeni nu cumpara legat la ochi sau daca da, mai mult ca sigur ca nu sint pe forumul asta.

Si pastreaza tonul decent, daca vrei sa fii tratat la fel. Si nu mai cita de fiecare data ceea ce a scris cel caruia ii raspuns. Simpla mentionare de nume e indeajuns.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 7th October 2011 la 12:59.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

krumel astea sunt doar rautati fara sens .

Ma indoiesc ca au de gand sa cumpere . Intr-adevar vorbim cu 3 dar nu au postat aici .

Eu cred ca am fost extrem de decent ....

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

diet.popu, cred ca nu iti dai seama ca cu cat dai raspunsuri mai bune cu atat cresti sansele sa vinzi ceea ce vrei. Dar sa stii ca raspunsurile tale si modul cum le dai e posibil sa alunge din ei.

Dupa marketing trebuie sa stii sa faci si afaceri.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Sugestia mea e sa suporti tirul de intrebari ptr ca pana la urma din cei care iti pun intrebari sint potentialii tai cumparatori. Nimeni nu cumpara legat la ochi sau daca da, mai mult ca sigur ca nu sint pe forumul asta.
    Scuze de offtopic: De asta iti spun eu Nea Krumel.
    Intr-adevar, asa cum bine ai intuit, sunt potentiali clienti care au vazut postul pe pagina de facebook Seopedia - Informații | Facebook , nu sunt oameni de seo, nu se vor inregistra pe forum si vroiau mai multe detalii, ei fiind oameni de afaceri.

Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Realistic, pretul pentru un astfel de proiect "la cheie" este de 1k euro, cu conditia sa aiba minim 25 de locatii active (platitoare).
    Tom .. nu e chiar asa

Realistic un proiect de genu acesta cu vreo 25 de locatii platitoare e de vreo 4000 de EUR .. daca nu mai mult ...

Dar 25 de locatii platitoare inseamna locul 1, cel mult 3 la Google, un site exceptional cu toate facilitatile necesare + un agent de vanzari bine instruit si cu putere de convingere.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Permite-mi sa iti raspund cat mai corect.

Tipul asta de promovare e din trainigurile mele de marketing din SUA . Imi cer scuze dar eu chiar cred ceea ce spun . Nu stiu ce pareri aveti voi despre aceste sume dar din punctul meu de vedere sunt foarte mici . Raportarea la sume e singura diferenta .

In online trebuie vazut businesul 'future' si nu acum , din pacate toata lumea vorbeste de moment . Ma rog , venim din alte lumi chiar daca suntem in aceiasi tara.

Bine ca nu mi-am promovat domeniile mele de afara ca cine stie ce mai ziceati de sume ... Promit sa nu o fac aici !!!

Iar partea cu factura inseamna ca am dat confirmarea ca siteul este pe firma si nu pe persoana fizica , asa cum sunt o gramada de alte siteuri.
    Vanzare Afacere online - Mai citeste postul o data. Dar incet, pana pricepi ce-am vrut sa spun, pentru ca din raspunsul tau l-ai inteles chiar pe dos.

Eu chiar nu am avut niciodata vreo treaba cu pretul tau. Poti sa ceri si 6.500 de mii de dolari, nu doar 6500. Problema mea era modul in care ai incercat sa ambaleji "mega-afacerea" asta. Si mai departe chiar tu vii si spui ca asa ai invatat din nu stiu ce curs de marketing in SUA. Da, cursurile de marketing din SUA sunt de cacat, poate eficiente in fata marei mase de oameni, dar cand vii pe un forum intre oameni care se ocupa cu acelasi lucru ca si tine, se cheama ca-s si ei profesionisti, cat de cat zic... Si ce se mai cheama e ca e o lipsa de respect sa faci "marketing" din asta americanesc pe noi. Eu in tot postul meu initial am incercat sa-ti spun ca daca tu erai realist, eu nu puteam permite sa intervina o gramada de din cei care au intervenit, conform regulamentului. Dar pusa problema la modul asta, oamenii doar incearca sa te aduca cu picioarele pe pamanat.

Si apropo de profesionism, nici ultima parte n-ai inteles-o. Daca esti un om atat de serios, nu vii si ne spui ca "Se POATE oferi factura." ca asta inseamna ca ai de gand sa il vinzi "pe sub mana" dar daca-i musai, faci si efortul de a fi corect din punct de vedere legal. Invata de la mine, om tinerel, fara studii prin SUA: elegant e sa nu precizezi deloc, daca chiar esti dispus sa nu oferi factura. Nu esti nici primul, nici ultimul si e problema/riscul fiecaruia. Cine va vrea factura te va intreba el. In fine... sper ca ai inteles chestia de nuanta cu "poate". O fi fost o scapare, dar e penibila ca e ca si cum ai spune, "La discretia dvs. putem lucra CHIAR si corect/legal din pct. de vedere fiscal!"

Inadvertentele (vezi cea gasita de Diana) si exprimarile defectuoase nu te ajuta deloc. Ba chiar te infunda! In plus, la scoala aia de marketing nu te-au invatat sa nu recunosti naibii doua posturi mai jos ca tu "faci marketing"? Ca si aia care iti cad in plasa isi vor da seama si vor zice "Ahaaaa!"

In fine. Esential pentru tine e sa nu mai "incerci sa vinzi castraveti gradinarului".
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Tom .. nu e chiar asa

Realistic un proiect de genu acesta cu vreo 25 de locatii platitoare e de vreo 4000 de EUR .. daca nu mai mult ...
    Se poate sa ai dreptate, esti mai vechi pe piata decat mine. Dar fiind vorba de vanzare, eu atat as da. Pentru mine investitia nu a depasit 500 euro pt fiecare site, si am facut cateva, inainte sa ma opresc. Acum trag tare doar cu unul singur, e mai rentabil, decat sa "imping" 100. Dar banuiesc ca ai inteles si tu asta.

25 de locatii la 2 mil, sunt 50 de mil. Nu cred ca face mai mult o "zona", pentru un site nou. O sa-ti zic exact in 2 saptamani, dar asta e targetul meu, 1k pe zona.

Eu o sa las gratis 30%, 40% cu plata, iar 30% din locatii nu or sa vrea deloc.

Nu inteleg de ce 25 de locatii inseamna locul 1?

Site exceptional, incerc acum sa fac iar agentul de vanzari creste pretul cheltuielilor.

Discutiile sunt constructive, iar exact cum zice Krumel, chiar de la potentiali cumparatori. Daca aveai pret rezonabil, pentru un "vizionar", aveai supriza sa ai mai multe cereri. Asa incercam toti sa intelegem matematica si strategia care sa ne ofere incredere sa investim cei 6500 de euro.

Iar daca pretul e generat de domeniu+site+seo, atunci poate ai inteles ca 90% de pe forum pot face oricand acest pachet. De ce l-am cumpara de la tine?

Incearca sa ne vinzi, cu argumente, strategie si cifre!
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th October 2011 la 13:03. Motiv: sti cineva ceva de kidu?:)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De vanzare magazin online de haine femei
    De silcamataru în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th February 2011, 11:28
  2. Site jocuri online de vanzare
    De Cornelius în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th March 2010, 09:17
  3. de vanzare magazin online, facut de la 0 de mine
    De fabby în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2