Am o problema cu linkurile din Webmaster Tools, din 112 domeni mai am doar 2 domeni catre situl meu, ce sa intamplat? si tin sa va spun ca am scazut in SEPR.
Am o problema cu linkurile din Webmaster Tools, din 112 domeni mai am doar 2 domeni catre situl meu, ce sa intamplat? si tin sa va spun ca am scazut in SEPR.
In primul rand daca erai putin mai atent deschideai subiectul acesta in thread-ul alocat lui si intitulat Webmaster tools.
In al doilea rand invata sa scrii corect romaneste (domenii nu domeni) si (SERP nu SEPR).
Daca nu mai link decat pe 2 domenii din 112 ar fi cazul sa verifici daca acele link-uri care le aveai candva, mai exista in realitate.
Un moderator sa mute discutia asta la subiectul unde apartine.
Webmaster tools nu reprezinta un tool pe care te poti baza foarte mult cand vine vorba de linkuri. Linkurile apar si dispar fara prea multe detalii, ai putea sa incerci si yahoo site explorer sau open site explorer pentru a vedea linkurile tale.
In realitate mai sunt aproximativ 80-90 de domenii catre site, dar webmaster indica altceva.
Offtopic:
1. Fraza ta de mai sus ti se pare ca suna romaneste? Faptul ca scrii cuvintele corect nu e de ajuns. Nimeni nu vorbeste perfect o limba. Diferenta este ca unii au un nivel de cunoastere peste medie si greselile lor sunt vazute de ceilalti. Cum stabiliti voi, "corectacii", bariera asta intre acceptabil si inacceptabil?
2. Moderatorii sunt menajerele sau angajatii tai sa le comanzi sa mute topicurile unde vrei tu? Politetea nu e importanta? Eu cred ca e mai importanta decat limba romana (sau oricare alta limba).
Ontopic:
Si mie imi dispar backlink-uri si dupa cateva zile majoritatea reapar nemodificandu-se pozitiile in SERP. Backlink-urile sunt de acelasi tip? Adica sunt, de exemplu, semnaturi pe forumuri sau comentarii pe bloguri?
Linkurile sunt direct de pe bloguri, situ'ri, nu din comentari sau semnaturi ( nu stiu cum se numeste acest tip de link )
Revin cu o adaugare... pozitiile in cautari pot scadea si ca urmare a faptului ca ai bagat prea multe linkuri de odata. Poate si din acest motiv au disparut, Google considerandu-le spam, nu pot spune cu siguranta asta, cei mai experimentati in domeniu iti pot spune.
Linkurile acestea sunt adunate in decursul a 7 luni.
Relax. Se joaca google doar.
Ai si analytics pus?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
In acest caz nu stiu ce as putea spune mai mult, eu ti-am zis doar cateva lucruri care au fost valabile in cazul meu, sperand ca-ti vor fi utile si tie, probabil useri cu mai multa experienta in domeniu te vor putea ajuta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)