Am si analytics pus.
Am si analytics pus.
[QUOTE=buttadeus;163329]Offtopic:
1. Fraza ta de mai sus ti se pare ca suna romaneste? Faptul ca scrii cuvintele corect nu e de ajuns. Nimeni nu vorbeste perfect o limba. Diferenta este ca unii au un nivel de cunoastere peste medie si greselile lor sunt vazute de ceilalti. Cum stabiliti voi, "corectacii", bariera asta intre acceptabil si inacceptabil?
2. Moderatorii sunt menajerele sau angajatii tai sa le comanzi sa mute topicurile unde vrei tu? Politetea nu e importanta? Eu cred ca e mai importanta decat limba romana (sau oricare alta limba).
buttadeus daca esti prost e bine sa taci.
Atat poti? Nici macar la insulte nu te pricepi? Ar trebui sa avem o conversatie privata ca sa te invat ceea ce-ti place...pe romaneste.
Thread-ul a fost mutat.
@dary5ro: Incercam sa mentinem un ton civilizat pe acest forum. Vezi regulile si politica Seopedia.
Si eu am patit la fel cu unul din siteurile mele (evident cel mai important) au ramas doar patru linkuri - asta era vineri dupamasa, dar duminica noaptea au reaparut, ba maimult, au crescut in numar fata de cea ce a aratat pana vineri.
Intodeauna apar multe schimbari la google dar deobicei nu trebuie sa ne panicam dacat dupa cateva zile de "pierderi".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)