Ce determina "formarea" sitelinks in GWT? Sau ce "grabeste" aparitia lor? Am siteuri de 2-3 ani care inca nu au sitelinks.
Ce determina "formarea" sitelinks in GWT? Sau ce "grabeste" aparitia lor? Am siteuri de 2-3 ani care inca nu au sitelinks.
Autoritatea la rezultate dupa cuvinte cheie. Spre exemplu, cand o sa iesi o perioada de timp pe locul 1 la "costume de baie" o sa poti avea sitelinks.
Cel putin asta e regula..
De grabit, le poti grabi doar ajungand pe acel loc... cred ca si cautarile ar trebui sa fie considerabile.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pe langa cele de sus nu trebuie neglijata si structura de linkuri din interiorul site-ului.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Krumel: nu rankeaza nici unul in primele 5 pagini pentru sitelinksurile date de GWT, ca si exemplu. Dar probabil ca ai dreptate in ceea ce priveste 1st place ptr un keyword.
Bogdan: sunt de acord.
Ma intrebam daca totusi este o legatura foarte puternica cu vechimea siteului.
Structura website-ului, desi ma indoiesc sa nu ai categorii clare si bine definite.
Apoi abilitatea de a renunta la sitelinkurile nerelevante. Am vazut de multe ori ca "de dragul de a avea sitelinks", mai ales cand duc la pagini care aduc trafic, sunt mentinute inutil acolo. De preferat delete.
Cu siguranta vor veni altele noi, pe categorii mai avantajoase, dar tre sa ajuti si tu putin prin stergerea celor nerelevante.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Le triez cu rabdare de vre un an, incercand sa mentin vizibilitatea categoriilor si nimic altceva.
Acum incercam sa invat daca am varianta de a grabi aparitia lor, inteleg ca:
-vechimea conteaza
-rankarea pe 1 sau mai multe keyworduri
Mie mi-au aparut dupa 2 luni site-linkurile, si nici pe prima pagina nu sunt. Nu cred ca are legatura cu vechimea si pozitia, mai degraba structura site-ului.
nu cred ca are cum, poate rankezi pe vre un cuvant considerat de tine secundar.
Ontopic: au aparut sitelinks odata cu ultimul update de pr, deci apx 3 luni. Pe de alta parte am site ce e primul din decembrie, acum rankeaza top 8 pe cele mai imp 12 kw, si tot nu are sitelinks.
Iti fac un printscreen?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)