In webmaster tools, in meniul "Links to your site" apar linkurile pe care google le ia in considerare cand rankeaza un site, nu?
In webmaster tools, in meniul "Links to your site" apar linkurile pe care google le ia in considerare cand rankeaza un site, nu?
Mai bine postai un sondaj.
As merge pe Nu. Impresia mea e ca e vorba de site-urile din care s-a dat cel mai des click de useri, ceea ce nu inseamna neaparat si autoritate.
Sa mai vedem pareri.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sunt siteurile ce linkeaza catre siteul tau. Nu cred ca le afiseaza doar pe cele ce trimit si useri catre site.
@1nesco: La rubrica "Links to your site" sunt ... "Linkuri catre siteul tau". Impresia ta ... e cam greu sa fie sustinuta tehnic (poate doar partial) de catre Google.
Ca idee: am gasit prin lista si linkuri cu nofollow trimise catre siteurile mele. Dar asta e alta poveste si a mai fost dezbatuta in alt topic.
Si multe alte linkuri catre siteul meu care apar la o simpla cautare de genul "www.example.com" nu sunt pe acolo. Oare acestea din urma au o importanta asa mica de nu-si gasesc si ele un umil loc in lista?
Asta intrebam, linkurile care apar acolo se presupune ca au o importanta pentru google ? Il ajuta cand stabileste rankingul unui site ?
"Links to your site
Overview » All domains
Top 160 domains that have links to pages on your site."
Ce am "bolduit" sugereaza ca da, basca ar fi cele mai importante. Problema esentiala GWT este updatarea informatiei ( plus fel si fel de buguri ).
Eu nu am incredere intr-o singura unealta, pentru link analysis prefer sa imbin rezultatele cu Seomoz OSE si Yahoo SE.
Ultima modificare făcută de Andrei S; 28th December 2010 la 21:25.
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Google afiseaza linkurile in ordine descrescatoare, in functie de numarul de pagini linkuite de la un domeniu sau de numarul de pagini ale domeniului ce au link catre un site. Un link sitewide va fi primul in top si tot asa... Este vorba de numarul de pagini de la un domeniu, nu de importanta domeniului respectiv.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Adevarat Nichita. Pagina aia cred ca poate fi folosita strict pentru a vedea linkurile catre site dar si aici am dubii in ceea ce priveste acuratetea.
Sunt curios in functie de ce situatie sunt ordoate textele ancora din meniul "How your data is linked". Presupun ca tot in functie de cat de des sunt folosite... ( sau sper cel putin! ).
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Cred ca e vorba de acelasi lucru, si anume numarul de utilizari ale unei ancore. Cu cat una dintre ele este utilizata mai des, cu atata apare mai sus in "top".
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)