Deci avem:
1. pagini catre noi cu dofollow catre siteul nostru in GWT
2. pagini catre noi cu nofollow catre siteul nostru in GWT
3. pagini catre noi cu dofollow catre siteul nostru care nu sunt incluse in GWT.
Se poate spune ca:
a) paginile de la 1 sunt mai valoroase decat cele de la 3;
b) paginile de la 2 au o valoare pentru SERPS sau sunt doar o atentionare a webmasterului (vezi ca site-ul X scrie despre tine in n pagini, vezi si tu ce e acolo; scrie de bine, de rau, poti sa stabilesti o colaborare cu webmasterul lui samd)
c) in cazul primei variante de la b) se poate spune ca paginle de la 2 sunt mai valoroase decat cele de la 3;
d) vai de curu' ajutorului primit de la siteurile de la 3?
In afara de pct a) care e mura-n gura, la restul evit sa-mi dau cu parerea.
Ca observatie personala: paginile de la 2 sunt cu PR mai bun (sau de pe site-uri PR pe index mai bun) decat cele de la 3. Sau ceva similar (siteurile au acelasi PR, ambele pagini cu linkul sunt cu PR0, dar primul are mult mai putine pagini interne).
Si ca o rugaminte personala: ii rog ca pe cei pe care o apropiere de 2 litere din propozitia de mai sus ii fac sa faca spume la gura pe care sa si le refuleze prin fel de fel de exprimari scrise (ei se stiu, partea proasta e ca ei nu stiu ca si noi le stim si le prevedem comportamentul) sa se apuce cu mainile de o anumita zona si sa se stranga putin poate le trece pana pe la paste cand vor avea oua (adevarate) de ciocnit.

Răspunde cu citat