Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Linkurile din Webmaster Tools - autoritare sau nu ?

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Exact Marius, inclusiv linkuri cu nofollow "prinse" de GWT care teoretic... "nu sunt importante".
    GA/GWT in site".
    Incep sa cred din ce in ce mai mult ca si linkurile nofollow sunt luate in seama de G.

Acum 2 saptamani am "testat" o lista de vreo 20 de bloguri auto approved pe o pagina. S-au indexat greu, pana acum nu-mi apare niciunu in yahoo, insa in g.w.t au aparut cateva de ieri.

Azi, mai exact acum cateva ore cand am creat topicul, pagina respectiva a sarit de pe locul 7-8, unde era de cand lumea, pe locul 4. Precizez ca nu s-au indexat toate linkurile, mai sunt.

Mai revin peste cateva zile cu niste update-uri referitoare la pozitia in serps.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Deci avem:
    1. pagini catre noi cu dofollow catre siteul nostru in GWT
    2. pagini catre noi cu nofollow catre siteul nostru in GWT
    3. pagini catre noi cu dofollow catre siteul nostru care nu sunt incluse in GWT.
    Se poate spune ca:
    a) paginile de la 1 sunt mai valoroase decat cele de la 3;
    b) paginile de la 2 au o valoare pentru SERPS sau sunt doar o atentionare a webmasterului (vezi ca site-ul X scrie despre tine in n pagini, vezi si tu ce e acolo; scrie de bine, de rau, poti sa stabilesti o colaborare cu webmasterul lui samd)
    c) in cazul primei variante de la b) se poate spune ca paginle de la 2 sunt mai valoroase decat cele de la 3;
    d) vai de curu' ajutorului primit de la siteurile de la 3?

In afara de pct a) care e mura-n gura, la restul evit sa-mi dau cu parerea.
    Ca observatie personala: paginile de la 2 sunt cu PR mai bun (sau de pe site-uri PR pe index mai bun) decat cele de la 3. Sau ceva similar (siteurile au acelasi PR, ambele pagini cu linkul sunt cu PR0, dar primul are mult mai putine pagini interne).
    Si ca o rugaminte personala: ii rog ca pe cei pe care o apropiere de 2 litere din propozitia de mai sus ii fac sa faca spume la gura pe care sa si le refuleze prin fel de fel de exprimari scrise (ei se stiu, partea proasta e ca ei nu stiu ca si noi le stim si le prevedem comportamentul) sa se apuce cu mainile de o anumita zona si sa se stranga putin poate le trece pana pe la paste cand vor avea oua (adevarate) de ciocnit.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

La ora asta nu mai beau cafea. Eventual daca faci un desen.
    Buckum vrea sa stie daca "Links to your site" sunt cele mai importante, respectiv ce reprezinta.
    Din pacate google le ia in calcul pe toate, inclusiv pe cele care nu le vrem.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    3. pagini catre noi cu dofollow catre siteul nostru care nu sunt incluse in GWT.
    Poate vor fi incluse in GWT la urmatorul update. Astept pareri aici ( daca exista linkuri vechi care nu apar ).

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Buckum vrea sa stie daca "Links to your site" sunt cele mai importante, respectiv ce reprezinta.
    Anterior in acest topic s-a stabilit faptul ca linkurile in GWT sunt afisate in ordine descrescatoare in functie de numarul de aparitii pe domeniul care le da. Deci nu avem nici o garantie asupra faptului ca "Links to your site" sunt cele mai importante. Practic in acel clasament domeniile ce ofera linkuri SW ( sau cele din semnatura unui profil pe forum sau cele aparute din multiple postari pe paginile unui blog... s.a.m.d. ) vor aparea intotdeauna inaintea domeniilor ce ofera un singur link ( sau mai putine linkuri decat primele variante expuse ). Totusi un singur link de pe o pagina cu pr5 sa zicem ( sau autoriatea paginii foarte ridicate ) niciodata nu o sa fie mai slab decat 20 de linkuri de pe pagini cu pr0 sau autoriatea paginilor foarte scazuta.

Acum ramane de vazut ce reprezinta acele linkuri...
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Poate vor fi incluse in GWT la urmatorul update. Astept pareri aici ( daca exista linkuri vechi care nu apar ).
    Slabe sanse, daca ele exista de vreo 2 ani.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Anterior in acest topic s-a stabilit faptul ca linkurile in GWT sunt afisate in ordine descrescatoare in functie de numarul de aparitii pe domeniul care le da. Deci nu avem nici o garantie asupra faptului ca "Links to your site" sunt cele mai importante. Practic in acel clasament domeniile ce ofera linkuri SW ( sau cele din semnatura unui profil pe forum sau cele aparute din multiple postari pe paginile unui blog... s.a.m.d. ) vor aparea intotdeauna inaintea domeniilor ce ofera un singur link ( sau mai putine linkuri decat primele variante expuse ). Totusi un singur link de pe o pagina cu pr5 sa zicem ( sau autoriatea paginii foarte ridicate ) niciodata nu o sa fie mai slab decat 20 de linkuri de pe pagini cu pr0 sau autoriatea paginilor foarte scazuta.

Acum ramane de vazut ce reprezinta acele linkuri...
    S-a stabilit foarte prost ca acea e o ordine dupa numarul de linkuri; e doar o ordine initiala de afisare a domeniilor ce merita (ce au fost selectate de Google), se pot ordona si dupa numele domeniului, si dupa numarul de pagini care primesc link. Trebuiau sa fie ordonate in vreun fel la inceput. Si in GWT pot fi afisate siteuri care trimit doar un link de pe o singura pagina si pot sa nu fie afisate domenii care trimit linkuri de pe multe pagini.
    Ca sa termin si eu concluziv: deci nu numarul de pagini care trimit linkuri catre siteul propriu este un criteriu de afisare in GWT.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 29th December 2010 la 15:31.

maki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    37
    Putere Rep
    29

Implicit

"Links to your site
    Overview » All domains
    Top 160 domains that have links to pages on your site."

Ce am "bolduit" sugereaza ca da, basca ar fi cele mai importante. Problema esentiala GWT este updatarea informatiei ( plus fel si fel de buguri ).
    Din cate vad eu top xxx domains este o sortare in functie de numarul de linkuri catre site-ul tau de pe un anumit domeniu si nu are legatura cu autoritatea domeniului in cauza. De ex. daca ma uit la mine in cont vad pe primele locuri niste domenii cu autoritate relativ scazuta iar pe locurile 100 si ceva Wall Street Journal, care are siguranta o autoritate mult mai mare decat multe dintre domeniile de pe o pozitie mai inalta

Midnight este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Google nu afiseaza toate linkurile in Webmaster Tools. Iar din cele pe care le afiseaza, multe nu au valoare.

Intr`unu din video`urile de pe blogu lor stiu ca au zis si de treaba asta.

-Midnight-

bogdanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2007
    Posturi
    108
    Putere Rep
    33

Implicit

Din ce am citit din tot felul de surse, cica in webmaster tools link-urile nici macar nu sunt complete sau updatate la zi.

woe
    woe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2007
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    58
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred ca linkurile externe care le afiseaza webmaster tools sunt obiectiv reprezentative cu privire la page rank and so on. De fapt, nu prea inteleg de ce n-ar fi asa, credeti ca si-ar bate capul sa puna acolo un tool aproximativ (poate subiectiv ca toate serviciie google in ceea ce priveste actualizarea datelor)? Sunt in dashboard, deci considerate unul dintre tool-urile importante.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Eu chiar cred ca este un tool aproximativ, ca idee, imi apar in gwt linkuri care nu le mai am de un an si mai bine.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bug Google webmaster tools
    De deadworldisee în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 2nd December 2009, 16:22
  2. rel-nofollow si Webmaster Tools
    De BladHaund în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th October 2008, 00:31
  3. Eroare Webmaster Tools
    De Mircea Budean în forumul Google
    Răspunsuri: 4