Nu toata lumea are inclinatii spre debugging.
Daca nu e asa mare deranjul, reinstall OS => problem solved.
Nu toata lumea are inclinatii spre debugging.
Daca nu e asa mare deranjul, reinstall OS => problem solved.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
mi-e sila sa reinstalez OS pt ca am multe fisiere prin PC si ma batea gandul sa le trec pe un cd sau cva.
Eu am testat pe un laptop cu Win XP care are camera incorporata; nu pot sa o "scot" pentru a verifica daca dispare rubrica, dar asa ar trebui sa se intample.
Oricum in Device Manager tb sa fie afisate toate componentele hardware care au fost identificate de SO. Ca doar de aia de "Device Manager".
PS: Nu sunt un expert si nu pot garanta ca pe toate e la fel. Insa daca te pricepi sa descifrezi ce scrie in device manager poti identifica usor daca pc-ul tau are sau nu are.![]()
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 6th February 2011 la 13:29.
Nece una sansa! Daca incalzirea in casa se face cu gaz rusesc, adio. E tehnologie prea performanta. Gazul rusesc este foarte ieftin tocmai ca sa ajunga in orice imobil, pentru ca orice unda electromagnetica se propaga cu usurinta la sursa de emitere.
Din motivul asta, afganii si cei din trupa lui bin laden au renuntat definitiv la gaze. Si uite ca inca rezista cu succes.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@afterglow/diana esti prietena individului care a initiat acest post sau va leaga un grad de rudenie? Lui i-au trebuit 4 ani si tot nu a gasit un raspuns clar. La tine cat dureaza pana formatezi?
Ultima modificare făcută de RoManiac; 6th February 2011 la 15:37.
dureaza cat doresc eu.
pff.. E cumva sora cu Aradean ala tipa?
eu ma mir ca inca nu i-a dat nimeni ban , dar e fun totusi la cat se crede de desteapta si cand de blonda este.
Topic inchis.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)