Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 40

Subiect: am vreo camera incorporata in unitate ?

afterglow/diana este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit am vreo camera incorporata in unitate ?

nu de mult timp mi-am lasat fara sa stiu calculatorul pe mainile cui nu trebuia si m-am trezit ca imi citeste conversatiile pe mess si multe altele. acum ma intreb daca nu cumva mi-a instalat si vreo camera ascunsa prin unitate avand in vedere ca s-au intamplat niste chestii cam dubioase in ultima vreme.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

mai am un laptop in casa care neavand camera web protejata inregistra tot ce prindea. oare sa fie la fel si cu unitatea asta ?

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    839
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu ma pricep prea bine la asta, dar nu cred ca e vorba de o camera, ci de un "keylogger", un program care "retine" tot ce ai facut. Mare atentie, iti poate afla username/parole, etc.
    La laptop era altceva, legat de setarile camerei si de permisiuni de acces.
    Ultima modificare făcută de mike_ppc; 5th February 2011 la 17:22. Motiv: adaugire

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

am eliminat keyloggerul, dar nu esti atent.
    in afara de keylogger, mai era ceva. am zis k mai am in afara de calculatorul asta un laptop in casa si laptopul ala nu avea camera web protejata, deci acea camera inregistra sau filma, cum vrei sa-i spui tot ce se intampla. am aflat cam tarziu asta, dar am aflat. acum nu stiu daca nu cumva si calculatorul asta o fi avand ascuns ceva in unitate. nu ma pricep la camere de dimensiuni mici.
    astept o parere avizata.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

probabil ai un keylogger sau un troian.. instaleaza un antivirus free, kaspersky ( e free o luna ) sau avast

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

0 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

si nici nu era vorba de un keylogger macar. a reusit prin alta metoda sa preia controlul asupra calculatorului. una destul de simpla.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

ce dumnezeu? nu vorbesc romaneste ? am zis ca am scapat de problema aia. acum nu mai are control asupra calculatorului. antivirus am . am si scanat cu el. si-a facut treaba. eu vorbesc de altceva aici. nu e clar ? VORBESC DE POSIBILITATEA EXISTENTEI UNEI CAMERE ASCUNSE IN UNITATE. cum pot afla daca am asa ceva in unitate, asta ziceam. am instalat secure it easy si din cate am vazut eu nu a gasit nimic.dar secure it easy este pt deviceuri introduse dupa instalarea secure it easy in PC. nu stiu daca si cele introduse inainte de instalarea secure it easy sunt detectate sau nu. asta e, sunt blonda.
    Ultima modificare făcută de afterglow/diana; 5th February 2011 la 17:31.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de afterglow/diana Vezi Post
    ce dumnezeu? nu vorbesc romaneste ? am zis ca am scapat de problema aia. acum nu mai are control asupra calculatorului. antivirus am . am si scanat cu el. si-a facut treaba. eu vorbesc de altceva aici. nu e clar ? VORBESC DE POSIBILITATEA EXISTENTEI UNEI CAMERE ASCUNSE IN UNITATE. cum pot afla daca am asa ceva in unitate, asta ziceam. am instalat secure it easy si din cate am vazut eu nu a gasit nimic.dar secure it easy este pt deviceuri introduse dupa instalarea secure it easy in PC. nu stiu daca si cele introduse inainte de instalarea secure it easy sunt detectate sau nu. asta e, sunt blonda.
    In primul tau post nu e precizat cuvantul keylogger.

P.S.: Asta e forum de SEO.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

@Diana... extraterestrii îs de vină. Ai grijă să n-ai camere și la duș (probabil plantate în ochii vreunui gândăcel radiocativ care rătăcește prin baie), de-o să te vadă toată Calea Lactee și alte 5-6 galaxii încă nedescoperite.
    Acum lăsând gluma la o parte, daca n-a fost keylogger, vezi să nu cumva să ai instalat vreun progrămel de remote desktop, gen radmin, teamviewer sau chiar Remote Desktop-ul din Windows. Ma îndoiesc că a stat cineva să planteze camere.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

vorbesti prostii, ce sa faca cu camera aia cand de obicei o unitate e pusa sub sau paralel cu monitorul, nu are ce vedea, cel mult tastatura, dar degeaba vede tastatura daca nu stie ce program e pe ecran,
    de asemenea oricat de mici au ajuns aceste aparate in ziua de azi inca n-au ajuns inca la dimensiuni microscopice, ar fi vizibila cu ochiul liber...

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    38

Implicit

Bai da repede mai sariti la glume . Nu se pricepe suficient si pe deoparte e normal sa puna intrebari.
    Cat despre radmin sau teamviewer, cand intrii cu ele destinatarul este atentionat (cel putin asa era cand am verificat ultima data), dar exista alte programe asemanatoare care sunt mult mai discrete.
    Diana, eu zic ca cel mai bine cauti pe cineva care sa iti formateze ambele calculatoare, eventual sub supravegherea ta ca sa fii mai linistita, pentru ca desi ai bagat antivirus si a scanat poate sa fie ceva ce trece nevazut de antivirus...
    Cat despre camere incorporate, nu prea vad unde ar fi putut monta asa ceva sa nu fie la vedere si sa si aiba ecranul calculatorului in vizor pentru a putea inregistra / transmite continutul de pe ecran.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Un singur cuvant iti zic: Malwarebytes. Este criminal de bun programul. Detecteaza...tot.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Unitate de anunturi Google
    De jeremy în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th November 2010, 20:10
  2. Phishing Camera de Comert
    De Nichita în forumul Raportari Phishing - Banci/Servicii etc.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 24th March 2009, 12:08
  3. Ce unitate de adsense este?
    De wikiteam în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 05:00
  4. Unitate de linkuri sau de anunturi ?
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th April 2007, 23:58
  5. Caut apartament sau camera
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th November 2005, 10:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •