5th February 2011, 17:16
0 out of 2 members found this post helpful.
am vreo camera incorporata in unitate ?
nu de mult timp mi-am lasat fara sa stiu calculatorul pe mainile cui nu trebuia si m-am trezit ca imi citeste conversatiile pe mess si multe altele. acum ma intreb daca nu cumva mi-a instalat si vreo camera ascunsa prin unitate avand in vedere ca s-au intamplat niste chestii cam dubioase in ultima vreme.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
mai am un laptop in casa care neavand camera web protejata inregistra tot ce prindea. oare sa fie la fel si cu unitatea asta ?
5th February 2011, 17:27
0 out of 4 members found this post helpful.
si nici nu era vorba de un keylogger macar. a reusit prin alta metoda sa preia controlul asupra calculatorului. una destul de simpla.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
ce dumnezeu? nu vorbesc romaneste ? am zis ca am scapat de problema aia. acum nu mai are control asupra calculatorului. antivirus am . am si scanat cu el. si-a facut treaba. eu vorbesc de altceva aici. nu e clar ? VORBESC DE POSIBILITATEA EXISTENTEI UNEI CAMERE ASCUNSE IN UNITATE. cum pot afla daca am asa ceva in unitate, asta ziceam. am instalat secure it easy si din cate am vazut eu nu a gasit nimic.dar secure it easy este pt deviceuri introduse dupa instalarea secure it easy in PC. nu stiu daca si cele introduse inainte de instalarea secure it easy sunt detectate sau nu. asta e, sunt blonda.
Ultima modificare făcută de afterglow/diana; 5th February 2011 la 17:31.