Am un site pe wordpress pe care trebuie sa-l convertesc in static html. Site-ul actual are cateva posturi către care exista linkuri în sidebar, iar frontpage este un page care afișeaza full content din toate aceste posturi. Nu am ales varianta teaser pentru că mă intereseaza ca linkurile cuprinse în posturile respective sa fie afișate și pe prima pagina, pentru a prelua cât mai bine link juice. Asta este, de fapt, ceea ce mă interesează - puterea linkurilor.
Cu mențiunea că posturile nu sunt dintr-un singur domeniu de activitate, problema mea este:
Are rost să țin posturile separat pe site-ul html din moment ce linkurile sunt pe prima pagină?
sau
Mă ajută să păstrez posturile asa cum sunt, în pagini separate html și să merg mai departe cu prima pagină care afișeaza full article, inclusiv linkurile?
Cum e mai bine pentru linkurile mele, astfel incat nici nenea google sa nu se deranjeze prea tare? Dacă renunț la posturi, trebuie să fac redirect spre root ca să nu mi-o iau în freză? Credeți că aș putea să fiu penalizat pentru că renunț la articolele separate?
N-aș vrea să rescriu articolele respective doar pentru ca linkurile să ajungă în partea superioară a paginilor - ele sunt destul de bine structurate și agreate, în această formă, de clienți.
Mulțumesc anticipat!