Am implementat load more pentru aproape toate paginile de categorii. Mi-a plăcut ideea, pentru că încarc mai puțină informație și dau posibilitatea utilizatorului să citească mai multe subiecte în funcție de mai multe criterii, cu Load More. Este mai interactiv, mai... drăguț, zic eu. Și scap de chestiile alea din URL page=2, page=3 etc. Totuși...
Din întâmplare, acum am găsit o informație despre uzabilitatea load more dpdv SEO.
Dacă adaug load more, nu mai am link direct din pagina de categorie către subiect. O soluție ar fi să "shuffle" subiectele la fiecare page load, cu speranța că, în timp, Google are timp să vadă tot. Categoriile sunt de până în 20 de subiecte. O altă soluție ar fi să las paginarea până când o să fiu indexat în totalitate, apoi să adaug Ajax.
Varianta discutată pe Google support, despre Crawling Ajax, nu o pot implementa, pentru că ar trebui să schimb mai multe lucruri.
Cum credeți că ar fi mai bine? Cum ați rezolvat situațiile similare?
Și încă ceva - dacă toate subiectele sunt adăugate în sitemap, ar mai fi posibil să nu fiu indexat? Am un site cu o structură nouă, încă nu e sus, e "în lucru".
Mulțumesc!