Stie cineva cum se poate transforma un template html in tema wordpress?
Ma refer la cei care au facut acest lucru, care au o minima experienta.
Stie cineva cum se poate transforma un template html in tema wordpress?
Ma refer la cei care au facut acest lucru, care au o minima experienta.
Nu este foarte usor dar nu pot spune ca este nici extrem de greu. Ai nevoie de cunostinte minime PHP si sa citesti aici ce ai nevoie: codex.wordpress.org .
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
@cristi, in functie de cat de complexa ai facut "thema". Nu este greu, trebuie doar sa fii putin atent... Asa cum a zis Robi09, daca citesti pe codex.wordpress.org, o sa afli cam tot ce-ti trebuie. Daca ai nevoie de ajutor, ma poti contacta.
In principiu daca ai structura HTML este destul de usor sa modifici template-ul pentru a fi compatibil cu Wordpress.
Pentru un incepator este necesar sa citeasca documentatia codex.wordpress.org
Apoi poti sa incepi efectiv si sa codezi, sa testezi, sa vezi ce face fiecare functie.
Resurse utile:
1stwebdesigner.com
1stwebdesigner.com/tutorials/how-to-create-your-first-wordpress-theme-part-1/
1stwebdesigner.com/tutorials/how-to-create-your-first-wordpress-theme-part-2-2/
net.tutsplus.com
net.tutsplus.com/tutorials/wordpress/how-to-create-a-wordpress-theme-from-scratch-part-2/
net.tutsplus.com/tutorials/wordpress/how-to-create-a-wordpress-theme-from-scratch/
wp.smashingmagazine.com - articole utile despre Wordpress
Si multe altele dar acestea sunt de capatai.
Imi place sa ma joc jocuri 3d
multumesc pentru sfaturi. cineva dispus sa o faca pentru o suma de bani? (sau daca e de placere...si mai bine)
Trimite-mi si mie tema, daca e simplu ti-l transform contra unu-doua linkuri permanente, daca e complexa.. iti spun cat costaDaca ti-o face cineva pe gratis, ma indoiesc ca o sa-ti ofere si vreo eventuala customizare sau suport.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
da-mi pm si te ajut, in caz de nu ai rezolvat
am nevoie si eu de ajutor:
aveti idee care e codul pentru partea alba. e in header sau body? vreau sa o fac gri deschis ca si partea din body. Multumesc.
Uploaded with ImageShack.us
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)