salut,
am si eu o intrebare (si sper ca nu s-a ma discutat despre asta pe forum, pentru ca in acest caz cineva o sa-mi rasunda: "da o cautare"): intre un site html si unul asp, care este cel mai bine indexat de motoarele de cautare?
merci.
salut,
am si eu o intrebare (si sper ca nu s-a ma discutat despre asta pe forum, pentru ca in acest caz cineva o sa-mi rasunda: "da o cautare"): intre un site html si unul asp, care este cel mai bine indexat de motoarele de cautare?
merci.
Salut.
Am vro 4 site-uri facute in asp.net. Unul dintre ele a fost facut in php inainte si acu are cam de 2 ori mai multi vizitatori. Insa cred ca lucru asta se datoreaza cresterii popularitatii.
Cred ca cel mai mult conteaza cum sunt facute..
Banuiesc nici un asp nu sunt diferente.
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
Nu are nici o importanta in ce e facut siteul atata timp cat e facut bine si ai un raport cod / continut in favoarea continutului, continut de calitate, linkuri SE friendly, etc ...
Si pana la urma, nu cred ca ai de ales intre ASP si HTML ... Mai face cineva siteuri in HTML chior ??
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
E bine, pentru indexare cel putin sa fie facute in asp. De ce? Pentru ca, la fiecare afisare, serverul trimite un Last-Update nou, pe cand in cazul paginilor statice, se trimite acelasi last-update tot timpul, pana la modificarea paginilor. Asta nu ar trebui sa fie o problema, doar ca in functie de asta, Google face crawling mai rar sau mai des.
Am avut un client, cu un site static, si se plangea ca desi updatase continutul, de mai bine de 8 luni erau tot paginile vechi. Am trecut toate paginile in asp, am facut redirecturile necesare, am pus cateva link-uri spre paginile noi si in aproximativ 3 saptamani site-ul era perfect reindexat. Prin urmare, chiar daca aveti continut static, e bine ca el sa fie generat dinamic. Sau cel putin asa sa para![]()
pai problema cu reindexarea se poate rezolva si cu google sitemap... probabil la fel s-ar fi intamplat daca ai fi avut link-uri noi si catre paginile html...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Nope. Nu ajungeTrust me.. been there, done that
![]()
Putin off-topic,
Braindusa, ai redirect din http://www.bodytuneup.ca/ catre http://www.bodytuneup.ca/index.asp ; n-are rost, ba din contra.
Nu cred ca problema avea leg.cu html; chiar nu vad legatura; serios, 8 luni??...desi updatase continutul, de mai bine de 8 luni erau tot paginile vechi. Am trecut toate paginile in asp...
Am avut situatii de upload pagini noi (html) iar dupa doar 2 zile erau indexate (fara modificari sitemaps, de care chiar am uitat...). In general nu se intampla la 2 zile (dar a fost o situatie), dar nici luni, totusi; cred ca e chestie de max. 1- ceva saptamani.
Ciprian se referea la paginile existente nu la cele noi (pe care dea abia le-ai adaugat). Explicatia lui este foarte buna. O pagina asp este interpretata la fiecare accesare si rezultatul interpretarii este trimis ca format html browserului web. De aceea pagina aceea apare ca fiind tot timpul updatata. Astfel google bot crede ca pagina este updatata frecvent si de aceea vine si sa o "viziteze" mai des.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
thank
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)