Salut!
Daca inlocuiesc de exemplu tag-ul <h3> cu un atribut CSS, de exemplu font-size:12px, ce efect are pt motoarele de cautare? E mai bine sa ingros/maresc textul important cu tag-uri HTML sau cu CSS?
Mersi!
Salut!
Daca inlocuiesc de exemplu tag-ul <h3> cu un atribut CSS, de exemplu font-size:12px, ce efect are pt motoarele de cautare? E mai bine sa ingros/maresc textul important cu tag-uri HTML sau cu CSS?
Mersi!
Daca headingul e relevant pentru zona aceea atunci folosesti heading, daca nu.. folosesti alt tag. Indiferent daca este element de tip h sau de alt tip, tu poti sa ii dai orice proprietati css vrei si suporta.
Pai ideea e sa nu abuzez, ca si atunci cand se considera ilegal daca am h1 cu dimensiuni minime setate in CSS. Adica Google ce baga in seama, HTML-ul sau CSS-ul aplicat unui tag?
Corectati-ma daca nu stiu bine, dar eu cred ca nici unul, nici altul, ci doar continutul...
Iar referitor la heading: daca vrei sa fie cu alta marime de font doar in acel loc, pune inline (style="font-size:12px;"), iar daca vrei sa fie la fel peste tot unde apare headingul respectiv, pune in css extern.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
nu are treaba.. poti sa ii dai orice dimensiune .. dar sa fie vizibil.. minim 7 -8 px .. si colori opuse.. nu alb pe alb.. sau prostii de genu
ca nu e greu sa compare 2 valori de culori .. nu-i asa![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Google ia in considerare toate H1? Sau de la H1 pana la H3 (cel putin asa citisem undeva)
Si daca ar fi sa facem o scara a importantei, in care sa cuprindem H, strong si bold...care ar fi ordinea? e de preferat sa folosim h4 de ex sau strong?
Headings-urile nu tin loc de strong sau bold.
In primul rand H-urile sunt elemente de tip block pe cand strong si bold sunt inline.
H-urile sunt folosite pentru a structura documentul pe grade de importanta. Daca te uiti la structura documentului cu un tool de la toolbaru WebDeveloper.. cred ca page structure... H-urile le ia ca nested elements adica in ordine: H1, H2, H3 samd.
Strong sau bold le folosesti pentru cuvinte sau bucati mici de text pentru ca daca e vorba de un text mare stiluiesti paragrafu sau div-u din CSS. Sau chiar span... depinde in ce element vrei sa bagi textu.
O chestie importanta.. vad o teama aici si anume de a nu stilui elementele HTML cu CSS: toate elementele din HTML se pot stilui prin CSS. cred ca numai HEAD nu se poate.. in rest toate pot avea un ID, o CLASA si proprietati aferente. Asta e rostul CSS
Hope this helps
![]()
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)