salut, sunt de ceva timp pe aici dar pana acum doar am citit pe forum,
cat de importanta e validitatea unui site pentru indexarea in motoarele de cautare?
merita efortul e a face un site 100%?
salut, sunt de ceva timp pe aici dar pana acum doar am citit pe forum,
cat de importanta e validitatea unui site pentru indexarea in motoarele de cautare?
merita efortul e a face un site 100%?
Studiu Valid Html, Validare w3c - cat de util?, W3C Valid Code & Google.
Validarea e pentru unii un moft, dar ea (fara sa iti dai seama) ajuta intr-o oare care masura si in SEO.
Daca poti sa iti dovedesti ca poti face un site 100% valid, merita efortul. Si 60-70% iti e folositor.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Crawlerii "citesc" pagina si o indexeaza dupa regulile W3C. Validare = indexare corecta si completa.
Sunt de acord cu cei care au raspuns mai sus dar am sa fac cateva precizari:
- sunt erori si erori de validare, unele afecteaza indexarea si unele nu, urmeaza exemple
- tagul alt[la img] / title[la A]: este bine sa fie si sa contina descrieri cat mai bune, tagul alt este cerut si la validare
- taguri ne-inchise sau imbricate: aici documentul este invalid si este si greu de parsat de catre bot (rezulta probleme de indexare, mai ales la capitolul relevata)
- & in href: documentul nu e valid dar nu afecteaza botii
- linii prea lungi (fara EOL = end of line, adica \n\r): uneori nu genereaza o eroare dar botii au probleme cu indexarea acestor linii. Nu stiu exact care este o marime maxima de caractere pe o linie dar eu ma pastrez intr-o limita safe de 300
Exemple de genul asta mai sunt![]()
blog Daniel Buca
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)