Am si eu o problema, vreau sa inserez un cod PHP sau HTML in wordpress, si caut un plugin, sau ceva care sa imi permita asta.
Eu nu prea am folosit wordpress pana acum si nu cunosc
Am si eu o problema, vreau sa inserez un cod PHP sau HTML in wordpress, si caut un plugin, sau ceva care sa imi permita asta.
Eu nu prea am folosit wordpress pana acum si nu cunosc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ca sa functioneze trebuie sa ai dezactivat editorul daca vrei sa utilizezi Exec-PHP, daca ai uitat sa dezactivezi editorul si ai dat salvare sa stricat codul.
Caut altceva care sa mearga si cu editorul activat
esti tu sigur ca vrei sa bagi php in articole? ..... intreb nu dau cu parul
daca la o anumita pagina vrei ceva mai special, inteleg, in page.php faci un if cand e o anume pagina sa bage un cod in plus sau ceva de genu, nici acolo nu bagi in modul editare cod php in "pagina"
chestia asta dupa mine e cam big security hole dar poate ma insel.
Am nevoie ca intr-o anumita pagina sa bag un formular in PHP, sau macar un cod HTML
Daca vrei sa adaugi un formular (cu tot partea de php pentru trimiterea mail-ului.. sau ce ai tu nevoie) intr-o pagina, atunci imi vin in minte 2 alternative:
1. shortcodes ( un articol scris de mine... acum ceva vreme: Ce sunt shortcode-urile WordPress? Utilizare ?i exemple practice. | WP Tuts )
2. faci un template page ( Pages « WordPress Codex ) si atunci cand creezi pagina.. vei folosi ca template ceea ce ai facut anterior.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)