Ok, ce nu am inteles eu pana acum (sper sa nu gresesc) despre care bounce rate vorbim o medie sau este doar pe index? Cu siguranta daca este pe index este foarte mare. Si eu am pagini din site/sites care au un bounce rate foarte mare, insa asta nu este intotdeauna un lucru rau; un x user poate sa ajunga pe pagina respectiva sa isi satisfaca nevoia/cererea de informatie si apoi sa plece.
M-am uitat la Lista firme si indraznesc sa iti dau cateva sfaturi:
1. Incearca sa mai micsorezi headerul (chiar daca implica scoaterea acelui banner)
2. Incearca sa folosesti un design modular, adica ceva de genul: Joomlart Templates Demo unde informatie sa fie mai usor vizibila
3. Pe pagina asta M&M Imobiliar Expert SRL ... stiu ca banii sunt importanti insa si reclamele la modul cum sunt afisate pot face ca useri sa iti plece din ... da chiar prin reclama -> deci alt motiv care iti poate creste bounce rate-ul. Ai putea sa treci la cont premium cu plate prin sms *doar o sugestie.
Am vazut site-ul in semnatura si banuiesc ca despre el era vorba "catalog de firme: bounce 78%" sau nu?
As fi vrut sa iti oferi mai multe informatii insa din pacate nu detin nici un site ca cele date exemple.