Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 35 din 35

Subiect: Statistici generale: cum imbunatatim bounce-rate-ul?

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Ok, ce nu am inteles eu pana acum (sper sa nu gresesc) despre care bounce rate vorbim o medie sau este doar pe index? Cu siguranta daca este pe index este foarte mare. Si eu am pagini din site/sites care au un bounce rate foarte mare, insa asta nu este intotdeauna un lucru rau; un x user poate sa ajunga pe pagina respectiva sa isi satisfaca nevoia/cererea de informatie si apoi sa plece.

M-am uitat la Lista firme si indraznesc sa iti dau cateva sfaturi:

1. Incearca sa mai micsorezi headerul (chiar daca implica scoaterea acelui banner)

2. Incearca sa folosesti un design modular, adica ceva de genul: Joomlart Templates Demo unde informatie sa fie mai usor vizibila

3. Pe pagina asta M&M Imobiliar Expert SRL ... stiu ca banii sunt importanti insa si reclamele la modul cum sunt afisate pot face ca useri sa iti plece din ... da chiar prin reclama -> deci alt motiv care iti poate creste bounce rate-ul. Ai putea sa treci la cont premium cu plate prin sms *doar o sugestie.

Am vazut site-ul in semnatura si banuiesc ca despre el era vorba "catalog de firme: bounce 78%" sau nu ?

As fi vrut sa iti oferi mai multe informatii insa din pacate nu detin nici un site ca cele date exemple.

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    30

Implicit

La mine pe regim hotelier
    59.24% Bounce Rate
    84.89% % New Visits
    din care
    Search Engines
    1,186.00 (67.62%)
    Referring Sites
    373.00 (21.27%)
    Direct Traffic
    195.00 (11.12%)

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    40

Implicit

multumesc @No_name pentru sugestii. da, acesta este site-ul la care ma refeream, insa am incercat sa plasez discutia intr-un registru general.

Referitor la observatiile tale:
    1. Iau foarte serios in consideratie scoaterea bannerului de sus, pentru ca oricum are un CTR nesemnificativ. Bannerul o sa iasa cand se finalizeaza campaniile actuale.
    2. In design pot sa intervin mai greu pentru a aplica acest gen de modificari, insa am notat observatia.
    3. Userii care au inscris firma au in permanenta vizibila optiunea de a scapa de reclame cand isi viziteaza pagina. Este si SMS-ul acolo, insa nu prea se ingramadeste lumea... probabil trebuie sa mai testez diferite aranjamente.

cu prietenie,
    mihai.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Salut,

Cum mai stai bounce rate-ul?
    De curand am citit articolul asta 8 Ways to Reduce Your Site’s Bounce Rate si mi-am adus aminte de discutia de aici . Sunt multe articole despre micsorarea bounce rate-ului insa e cel mai recent descoperit de mine.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    40

Implicit

Multumesc @No_name pentru indicarea resursei.

Acum am reusit sa scad de la 78% la 72%, in mare parte pentru ca am pus mai multe imagini pe paginile respective (practic, aveam lista produselor adaugate de firma respectiva undeva in drepata, iar acum am facut sa se afiseze si o mica imagine a produsului, ceea ce a marit tentatia vizitatorilor de a da click sa vada despre ce e vorba, inregistrandu-se astfel a doua pagina vizitata). Mai e loc destul de scadere si cred ca se poate, cu atentie si in pasi mici.

P.S. Bounce-ul respectiv nu este pentru tot site-ul ci doar pe sectiunea de firme. Spre exemplu, homepage-ul are sub 40% bounce.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bounce rate afecteaza pozitia in SERP ?
    De Carcotas în forumul Google
    Răspunsuri: 75
    Ultimul Post: 20th July 2010, 20:34
  2. Probleme cu bounce-ul de la analytics
    De attempt în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th March 2009, 15:20
  3. SEM - Informatii generale
    De meetzah în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th February 2009, 21:52
  4. Bounce Rate
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th February 2009, 15:16
  5. Bounce Rate
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th June 2007, 11:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •