<lipsa text>
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:02.
Cam ce categorii are directorul?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
<lipsa text>
Unde saracie se plateste ce? Sa iti inscrii site-ul intr-un director proaspat lansat? Cand ai la indemana o tona de altele (nu neaparat pt bloguri doar dofollow)...
Ideea e buna (in sensul ca sunt sprijiniti si cei mai slabi care n-au inca PR2), dar nu spetaculoasa. Adica mie unul mi se pare gresit sa ceri ceva in schimbul listarii (chiar si un link back). Poti cere o descriere mai sanatoasa (ca sa ai si tu o pagina cu content unic mai puternica) si eventual ca sugestie poti sa oferi listari featured pentru cei care anunta de site-ul tau.
<lipsa text>
Sa inteleg ca esti cam frustrat? Tu vorbesti de SEO-isti care n-au ce face pe net si te gandesti sa-ti faci un director de bloguri dofollow. Mai bine comentez aiurea decat sa fac un director de genul ala cum mai sunt muuuuulte altele. Bine, in Ro poate nu sunt multe, dar ideea asta e fumata in afara de foarte foarte multi ani. Si in ro, dofollow ala e cam fail.
Cand targetul tau e format din oameni disperati si spammeri, e clar ce rezultat o sa iasa. Numai un om care nu scrie absolut nimic de calitate si are totusi nevoie de atentie si-ar baga blogul acolo sa primeasca comentarii spammy. Si daca mai si aproba un comment din 2 fraze scris de "termopane si rigips miercurea ciuc" probabil o sa si dispara in curand din online.
Cert e ca un comentariu d-asta ca al meu, e mai mult constructiv decat offtopic. Ocupa-ti timpul cu ceva util.
Ce aveti cu el de il atacati orice ar face, este si el la inceput, invata si el acum, orice proiect il va ajuta sa castige experienta, mai aels ca are mare nevoie.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)