Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cum pot face rost de backlink-uri si sa imi cresc site-ul?

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Cum pot face rost de backlink-uri si sa imi cresc site-ul?

Salut,

De ceva vreme site-ul meu a scazut in Google, foarte mult, am neglijat foarte mult backlink-urile, am pierdut multe, iar greseala asta m-a costat. Ma rog, sper ca cei de pe forum daca citesc asta, sa stie, este foarte important, si continut de calitate dar si backlink-uri pentru ca poti face tu cel mai de calitate continut, cei ce au "relatii" tot mai sus sunt. Nu o dau pe politica, dar cam ca acolo sta treaba.

Am postat aici, pentru ca multi ani de cand lucrez in online, tot incepator ma cred la capitolul SEO, deci lucrurile se schimba asa de rapid si mult in cat nu pot tine pasul, cel putin eu personal, dar sunt persoane care se ocupa in mod exclusiv de asta, si astazi vreau sa va cer ajutorul.

Acum sunt lichea, nu am nici un ban din bloguri, dar am nevoie de multe, multe backlink-uri, sunt dispus sa muncesc, sa mi le fac eu singur, dar unde? Am nevoie de autoritate, site-ul meu de la un PA de 41 a scazut la 26, da este vorba despre betit.ro, in trecut aveam 10.000 de vizitatori zilnic, acum ma lupt sa am 250.

Am nevoie de ajutor, ofer advertoriale celor care ma pot ajuta, daca exista ceva ponturi, ofer si niste bani.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.725
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de MarianC Vezi Post
    Salut,

Acum sunt lichea, nu am nici un ban din bloguri, dar am nevoie de multe, multe backlink-uri, sunt dispus sa muncesc, sa mi le fac eu singur, dar unde? Am nevoie de autoritate, site-ul meu de la un PA de 41 a scazut la 26, da este vorba despre betit.ro, in trecut aveam 10.000 de vizitatori zilnic, acum ma lupt sa am 250.

Am nevoie de ajutor, ofer advertoriale celor care ma pot ajuta, daca exista ceva ponturi, ofer si niste bani.
    Baclink-urile sunt de 2 feluri, naturale si evident platite. Naturale e mai greu si trebuie ceva "relatii", ma indoiesc ca Zoso, Cetin sau Nwradu cumpara links, asadar teoretic ar fi trebuit si noi aici pe forum sa ne ajutam, dar ..... stii cum e omul, fiecare vrea sa fie primul. Din pacate prima pagina e limitata, iar top 3 are .. 3 locuri. Asadar inainte sa te apuci sa iti faci singur backlink-uri ar fi fost ok sa stii pe ce keywords veneau cei 10.000 de unici pe zi si sa vezi unde au avut loc scaderile. O cadere asa de mare cu sigurnata are mai multe explicatii. La toti au aparut schimbari dupa ultimele update-uri de la Google de anul asta. Personal am cateva site-uri care au cazut la jumatate. In online trebuie sa fii mereu in pas cu tehnologia, asadar de exemplu eu am suplinit scaderea traficului organic cu Social Media.

Surse de link-uri bune gratuite sunt destul de rare si evident ca nu o sa vezi aici pe cineva sa le dezvaluie. De ce? Pai ca banuiesc ca nici cei ce le stiu nu le-au primit ca pont pe forumuri. Comentarii si forumuri ? In 2019 se zice ca NU. Asadar in afara de a primi links ca citare de la cei "mari", cace sa te aprecieze sau sa o faca prieteneste, mai greu. Solutia? Cumapara! Oricum eu cred ca primul pas este sa intelegi de ce a scazut asa de tare traficul [ eu vad o penalizare .. la orizont ]. Implementeaza Analitycs, vezi ce e cu site-ul tau si abia apoi incearca sa remediezi ce e de remediat si evident ai mare grija de unde iei links. A, sa nu uit: ai grija la ancore si la ce pui links [ cele naturale de obicei sunt pe articole nu pe root ... in rest poate vin colegii mai experimentati cu ceva sfaturi si solutii! Bafta!

O posibila cauza a problemelor tale aici!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

cristi_s este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    23rd March 2016
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    140
    Putere Rep
    17

Implicit

Salut,
    De ceva vreme site-ul meu a scazut in Google, foarte mult, am neglijat foarte mult backlink-urile, am pierdut multe, iar greseala asta m-a costat.
    Salut! Cred ca aici ai atins un punct important, anume ca link building este un proces continuu, nu doar o etapa care se finalizeaza la un moment dat. Multi fac greseala asta, ca isi cumpara la inceput o tona de backlinks, apoi se culca pe o ureche. Procesul de link building trebuie sa fie constant si continuu, pentru ca: (1) sa para cat mai natural, (2) linkurile se mai si pierd, (3) nici concurenta nu sta degeaba.
    In final pot sa iti prezint ofera mea de publicare de advertoriale Vand advertoriale pe siteuri generaliste impartite in categorii sau de vanzare linkuri in sitewide Vand linkuri in bara laterala a siteului pe 12 directoare de articole generaliste .

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

@Rapsodia, Sincer sa fiu, posibila cauza a problemelor spusa de tine, nu stiu daca este pentru ca nu am reusit sa vand nimic )

Multumesc mult pentru raspuns!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de cristi_s Vezi Post
    Salut! Cred ca aici ai atins un punct important, anume ca link building este un proces continuu, nu doar o etapa care se finalizeaza la un moment dat. Multi fac greseala asta, ca isi cumpara la inceput o tona de backlinks, apoi se culca pe o ureche. Procesul de link building trebuie sa fie constant si continuu, pentru ca: (1) sa para cat mai natural, (2) linkurile se mai si pierd, (3) nici concurenta nu sta degeaba.
    In final pot sa iti prezint ofera mea de publicare de advertoriale Vand advertoriale pe siteuri generaliste impartite in categorii sau de vanzare linkuri in sitewide Vand linkuri in bara laterala a siteului pe 12 directoare de articole generaliste .
    Multumesc pentru raspuns, ma mai gandesc la oferta ta!

Adrian A. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    13
    Data înscrierii
    5th June 2018
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    37
    Putere Rep
    13

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

nu am nici un ban din bloguri
    Hmm, parca era pe-aici pe undeva in website prezentat altfel ... hmm ...

iulipwnz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    33
    Posturi
    215
    Putere Rep
    22

Implicit

Ok, uite ce poti face pe buget mic
    Iti scrii 50 articole, iti faci 10 bloguri (web 2.0). Pui articolele pe ele, cu link catre moneysite. Dupa, aduci orice backlinkuri poti, gratuite (din forumuri, directoare, alte web 2.0) catre ele. In timp, aceste 10 bloguri vor creste in DA/PA, si vor da link juice catre siteul tau. Cam asta e ideea, este de munca dar este gratuit. Si functioneaza, se foloseste de foarte mult timp tehnica asta. Doar sa nu fie continut spammy pe ele. (alea 10 principale)
    Succes!
    LE: Am uitat sa spun, daca vrei sa te invat sa iti scoti articole, sa nu mai stai sa le scrii, da-mi un privat.
    Ultima modificare făcută de iulipwnz; 17th August 2019 la 12:07.

Adrian A. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    13
    Data înscrierii
    5th June 2018
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    37
    Putere Rep
    13

Implicit

Continutul de calitate atrage linkuri.

Uite un exemplu:

https://simplenet.ro/gazduire-web/

Are dezavantajul ca implica munca.

asfalttango este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th August 2019
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    51
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Au vreun rezultat programele de free backlink generator?A incercat cineva?

PhoeniXman este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.819
    Putere Rep
    36

Implicit

Da, rezultat negativ.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Are rost sa pun adsense pe un..?
    De Alex Ochea în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 21st March 2015, 15:41
  2. Campanie negativa - credeti ca are rost?
    De Mishu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 29th November 2014, 19:08
  3. Cresc preturile la .com, .net si .biz
    De marian18 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th October 2011, 11:23
  4. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 17th February 2011, 10:10
  5. Cum sa fac rost de mai multi abonati la RSS?
    De thefan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd February 2009, 09:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •