4th August 2019, 00:04
0 out of 1 members found this post helpful.
Cum pot face rost de backlink-uri si sa imi cresc site-ul?
Salut,
De ceva vreme site-ul meu a scazut in Google, foarte mult, am neglijat foarte mult backlink-urile, am pierdut multe, iar greseala asta m-a costat. Ma rog, sper ca cei de pe forum daca citesc asta, sa stie, este foarte important, si continut de calitate dar si backlink-uri pentru ca poti face tu cel mai de calitate continut, cei ce au "relatii" tot mai sus sunt. Nu o dau pe politica, dar cam ca acolo sta treaba.
Am postat aici, pentru ca multi ani de cand lucrez in online, tot incepator ma cred la capitolul SEO, deci lucrurile se schimba asa de rapid si mult in cat nu pot tine pasul, cel putin eu personal, dar sunt persoane care se ocupa in mod exclusiv de asta, si astazi vreau sa va cer ajutorul.
Acum sunt lichea, nu am nici un ban din bloguri, dar am nevoie de multe, multe backlink-uri, sunt dispus sa muncesc, sa mi le fac eu singur, dar unde? Am nevoie de autoritate, site-ul meu de la un PA de 41 a scazut la 26, da este vorba despre betit.ro, in trecut aveam 10.000 de vizitatori zilnic, acum ma lupt sa am 250.
Am nevoie de ajutor, ofer advertoriale celor care ma pot ajuta, daca exista ceva ponturi, ofer si niste bani.
15th August 2019, 02:16
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
MarianC
nu am nici un ban din bloguri
Hmm, parca era pe-aici pe undeva in website prezentat altfel ... hmm ...