Cresc preturile la domeniile .com, .net si .biz din ianuarie si februarie 2012.
.com si .net din 15 ianuarie 2012
.biz din 1 februarie 2012
Sursa gtop.ro si sursa oficiala ipmirror.com/en/
Sper sa va fie de folos aceasta informatie
Cresc preturile la domeniile .com, .net si .biz din ianuarie si februarie 2012.
.com si .net din 15 ianuarie 2012
.biz din 1 februarie 2012
Sursa gtop.ro si sursa oficiala ipmirror.com/en/
Sper sa va fie de folos aceasta informatie
Nu prea mult dar totusi conteaza.Verisign announced that as of Jan. 15, 2012, the registry fee for .com domain names will increase from $7.34 to $7.85 and that the registry fee for .net domain names will increase from $4.65 to $5.11.”
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
cand cumperi mii de domenii, conteaza...
@Cristi G: cate persoane din Romania cumpara mii de domenii ?? Facand estimativ un calcul la 1000 de domenii ar trebui o investitie de circa 5 7 mii euro € ( nu sunt multi bani, dar mi se pare absurd ca cineva sa faca o asemenea investitie daca nu produce ceva concret) ! Dupa parerea mea poate fi exclus ca un om simplu sa poata achizitiona un numar asa de mare de domenii.
In cazul in care este vorba despre o companie, cu siguranta aceasta face parte dintr-o "bursa" de domenii, daca o pot numi asa. Fii sigur ca diferenta este adaugata la vanzarea domeniilor de catre companie. Deci .. nu consider un lucru chiar atat de grav faptul ca a crescut pretul cu cativa centi.
PS : Este strict parerea mea personala !
godaddy tot cu 7$ o sa le dea asa ca nu e niciun stress
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)