Baclink-urile sunt de 2 feluri, naturale si evident platite. Naturale e mai greu si trebuie ceva "relatii", ma indoiesc ca Zoso, Cetin sau Nwradu cumpara links, asadar teoretic ar fi trebuit si noi aici pe forum sa ne ajutam, dar ..... stii cum e omul, fiecare vrea sa fie primul. Din pacate prima pagina e limitata, iar top 3 are .. 3 locuri. Asadar inainte sa te apuci sa iti faci singur backlink-uri ar fi fost ok sa stii pe ce keywords veneau cei 10.000 de unici pe zi si sa vezi unde au avut loc scaderile. O cadere asa de mare cu sigurnata are mai multe explicatii. La toti au aparut schimbari dupa ultimele update-uri de la Google de anul asta. Personal am cateva site-uri care au cazut la jumatate. In online trebuie sa fii mereu in pas cu tehnologia, asadar de exemplu eu am suplinit scaderea traficului organic cu Social Media.
Surse de link-uri bune gratuite sunt destul de rare si evident ca nu o sa vezi aici pe cineva sa le dezvaluie. De ce? Pai ca banuiesc ca nici cei ce le stiu nu le-au primit ca pont pe forumuri. Comentarii si forumuri ? In 2019 se zice ca NU. Asadar in afara de a primi links ca citare de la cei "mari", cace sa te aprecieze sau sa o faca prieteneste, mai greu. Solutia? Cumapara! Oricum eu cred ca primul pas este sa intelegi de ce a scazut asa de tare traficul [ eu vad o penalizare .. la orizont ]. Implementeaza Analitycs, vezi ce e cu site-ul tau si abia apoi incearca sa remediezi ce e de remediat si evident ai mare grija de unde iei links. A, sa nu uit: ai grija la ancore si la ce pui links [ cele naturale de obicei sunt pe articole nu pe root ... in rest poate vin colegii mai experimentati cu ceva sfaturi si solutii! Bafta!
O posibila cauza a problemelor tale aici!

Răspunde cu citat