Salut
M-am gandit sa cer prin aceasta cale niste sfaturi bune pentru a face rost de mai multi abonati la feedul RSS a paginii mele.
Are cineva o metoda buna pentru asta?
Salut
M-am gandit sa cer prin aceasta cale niste sfaturi bune pentru a face rost de mai multi abonati la feedul RSS a paginii mele.
Are cineva o metoda buna pentru asta?
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Păi.. metoda e "simplă". Scrii conţinut fain, aduci oameni să te citească şi rişti să-i determini pe unii dintre ei să-ţi devină abonaţi. Mai e metoda cu "Abonează-te la feedul nostru şi la sfârşitul săptămânii poţi câştiga un...", practicată de mai mulţi până acum. De cele mai ori soldată succes de scurtă durată.
trebuie sa-i motivezi sa faca treaba aia si poti incerca oferindu-le ceva special. abonatii sa beneficieze de anumite chestii
Inclin spre pozitionarea buton/link de RSS in site.
Astfel vizitatorii pot avea 2 impresii:
1. E un site care are si rss, daca e pitit pe undeva
sau
2. Ownerul pune accent pe RSS, respectiv are ceva de oferit acolo.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
poti ca la sfarsitul fiecarui post sa pui pui link catre RSS cu textul: "ti-a placut acest post? aboneaza-te la RSS-ul meu si vei primi mai multe!"
Corect, in felul acesta ai si un feedback de la user. Daca vezi ca nu se aboneaza totusi, e clara ca mai trebuie lucrat la content sau, cau un pas urmator, impartirea rss in subcategorii astfel incat utilizatorul sa se aboneze la un flux de informatie dedicata pe temele pe care il intereseaza.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Un feedcounter? Asta în cazul în care ai deja un număr ok de readers. Ar putea motiva cititorul să se aboneze.
ma eu sincer nu stiu care-i tot fuzz-u' asta cu subscriberii RSS. Eu chiar ma gandesc sa scot optiunea asta de pe toate blogurile deoarece abonatul iti studiaza evolutia, iti citeste articolele dar NU mai intra pe site, nu-ti mareste trafficul si nu prea il poti monetiza [exista adsense for feeds dar e nasol]. Anyway, e un mare cacat cu feed-urile in ziua de azi. Eu decat sa am 1k subscriberi la feed din care doar 100 de unici mai viziteaza si site-ul si din aia poate abia da 1-2 click p-o reclama... mai bine prefer sa am 1000 de unici mai prosti care sunt interesati de reclama si mai putin interesati de feed.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)