Postat în original de
Mishu
Voi ce credeti?
Nu e campanie negativa, tu doar faci un articol unde expui problema asa cum este.
Eu am avut 2 operatii in viata, ambele gresite de catre medici. Am facut un articol despre fiecare operatie, cu explicatii si detalii.
------
Operatie la gat, degeaba, cusatura urata, cicatrice, stress enorm pentru 1 luna : 1 sapt in spital, 3 saptamani pentru rezultatele de la biopsie: nu aveti nimic grav, aveati nevoie de antibiotic X si in 10 zile erati ok! Operat de "nu stiu cine", cusut de rezident.
Operatie bazin: cele mai ieftine suruburi, cele mai lungi (sunt 2 cm in exterior, printre muschi), operat ca in 1980, 10 zile in spital (era revelionul, aveau liber), etc. Operat de 2 medici foarte slabi.
Ambele operatii platite foarte bine!
Medicii buni sunt "din gura in gura", dar ideea de medic bun o duc "din gura in gura" cei care nu inteleg ce inseamna o operatie in 2010 sau 2012 si cred ca daca se opereaza ca in 1980 este ok. Asa ca doctorii sunt "buni" pentru ca nu le spune nimeni altceva! NU, nu sunt buni, dar sunt platiti ca orice medic bun!
----------
Vizitatorul face ce vrea, eu doar mi-am expus problema.
Ultima modificare făcută de Tom; 28th November 2014 la 16:48.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.