Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Campanie negativa - credeti ca are rost?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit Campanie negativa - credeti ca are rost?

Care ar fi implicatiile legale ale unei astfel de campanii si, pana la urma, se merita?

Este vorba de un laborator de analize de la care am primit doua rezultate in loc de unul. Acelasi nume, aceleasi date de prezentare, doar ca rezultatele sunt total diferite. Adica pe unul sunt foarte bolnav iar pe celalalt foarte sanatos.
    Bineinteles ca nu pot sa le acord credit daca vor spune ca unul dintre rezultate este cel bun si va trebui sa repet analizele la un alt laborator.

Asta e, am fost pacalit, dar ma gandesc poate ar trebui sa fac ceva pentru ca altii sa evite astfel de situatii, sau, mai grav, sa ia de bune rezultateprobabil fictive. E vorba de sanatate, de analize medicale, seriozitatea ar trebui sa fie maxima. O situatie de genul asta poate genera multe problema oricarui nefericit ce apeleaza la serviciile lor.

Analizele au fost facute contracost, nu mai am bonul fiscal. Am cele doua rezultate, niciunul nu are stamplila laboratorului dar ambele au parafele si semnaturile medicilor si chimistilor.

Voi ce credeti?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Voi ce credeti?
    Ti-au dat o veste buna si una proasta.
    Caut cu jingle.ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Pentru o astfel de "greseala" laboratorului ii poate fi ridicata acreditarea.

Trebuie sa actionezi mai departe.

Gandeste-te ca unui om bolnav i se da diagnostic de sanatos si omul pleaca bucuros si fara sa se trateze. Sau invers: unui om sanatos i se da diagnostic de bolnav si incepe sa se trateze de ceva inexistent.

Nu lasa situatia astfel.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

@puthre Mai multe proaste, daca bagam si pacaleala, timpul pierdut, banii platiti. Dar imi place ideea

@Nichita Traim in Romania si din punct de vedere legal lucrurile se rezolva repede. Vor mai fi cativa functionari la stat care isi umplu buzunarele in urma controalelor si basta.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post

Voi ce credeti?
    Nu e campanie negativa, tu doar faci un articol unde expui problema asa cum este.

Eu am avut 2 operatii in viata, ambele gresite de catre medici. Am facut un articol despre fiecare operatie, cu explicatii si detalii.
    ------

Operatie la gat, degeaba, cusatura urata, cicatrice, stress enorm pentru 1 luna : 1 sapt in spital, 3 saptamani pentru rezultatele de la biopsie: nu aveti nimic grav, aveati nevoie de antibiotic X si in 10 zile erati ok! Operat de "nu stiu cine", cusut de rezident.

Operatie bazin: cele mai ieftine suruburi, cele mai lungi (sunt 2 cm in exterior, printre muschi), operat ca in 1980, 10 zile in spital (era revelionul, aveau liber), etc. Operat de 2 medici foarte slabi.

Ambele operatii platite foarte bine!

Medicii buni sunt "din gura in gura", dar ideea de medic bun o duc "din gura in gura" cei care nu inteleg ce inseamna o operatie in 2010 sau 2012 si cred ca daca se opereaza ca in 1980 este ok. Asa ca doctorii sunt "buni" pentru ca nu le spune nimeni altceva! NU, nu sunt buni, dar sunt platiti ca orice medic bun!

----------

Vizitatorul face ce vrea, eu doar mi-am expus problema.
    Ultima modificare făcută de Tom; 28th November 2014 la 16:48.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    27

Implicit

Daca ai posibilitatea sa le faci "reclama", fa-o!!! Asa o sa-ti multumeasca indirect, macar in gand, sute sau mii de potentiali pacienti fraieriti.

p.s. In urma cu vreo 4 ani am fost spulberat de o masina. SMURD-ul m-a dus, conform dispozitiilor sau contractelor in derulare (eu cerusem alt spital), la urgentele spitalului cel mai apropiat, care a dispus pe loc amputarea unui picior.
    Chiar daca inca suferind, piciorul este si acum la locul lui, dupa ce, in noaptea accidentului, am fost mutat de prieteni, pe barba lor, la alt spital, deci la alti medici.

... sunt prea multe mizerii in "sanatate"!

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Este posibil sa fi fost o eroare tehnica, ceea ce se intampla des si pentru care nu ai ce face. Daca rezultatele pozitive(pentru o anumita afectiune) sunt primele si au valori neobisnuite este posibil ca cei din laborator sa mai fi facut o data testul pentru confirmare si sa reiasa ca a fost vorba despre o eroare tehnica.
    Am lucrat cu aparate pentru testarea apei / solului si astfel de erori apar destul de des, nu ai ce face, electronicele au erori. Daca testele prezinta valori neobisnuite se refac, de altfel legislatia obliga testarea din surse multiple si in plus inainte de luarea unor masuri costisitoare ori ireversibile se mai face o testare pentru confirmare. Mi-e greu sa cred ca in medicina nu este la fel si ca medicul care ti-a cerut analizele nu s-ar baza pe cel putin doua surse inainte de a recomanda un tratament. Ce vreau sa scot in evidenta este ca astfel de erori se intampla, daca nu sunt datorate factorului uman nu sunt atat de grave.

Daca eram in locul tau intrebam de ce am doua rezultate cu diagnostic diferit, eventual imi ceream si suma de bani inapoi pentru acest motiv.

Eu vad trei posibilitati pentru cazul tau.
    1. Contactezi laboratorul si intrebi de ce ai doua rezultate si de ce nu ai stampila laboratorului pe ele.
    2. Contactezi RENAR. Ei dau acreditarile pentru laboratoare, inclusiv cele de mediu si SMC, de asta ti-am si expus experienta de mai sus. Tot ei le si verifica.
    3. Daca este vorba despre analize decontate de CNAS ii contactezi si pe ei, au un corp de control care verifica laboratoarele.

Parerea mea este ca ar trebui sa le faci o reclamatie daca raspunsul lor nu este plauzibil, nu ajuti pe nimeni daca doar scrii pe internet. La mai multe astfel de situatii li se anuleaza acreditarea, daca este o situatie singulara in functie de gravitatea faptei primesc avertisment.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    46

Implicit

Eu cred ca ar trebui sa spui laboratorul. In alta ordine de idei aparatele sunt calibrate in anumite intervale fara exceprie, nu are cum sa-ti dea doua rezultate diferite. Te sfatuiesc sa mergi la un spital de stat deoarece acolo se fac tone de analize zilnic si aparatele sunt mai mult decat calibrate. Eu merg la o clinica mare din Bucuresti periodic [a nu se intelege ca sunt bolnav, doar un pic ipohondu ], 70% din medici sunt praf asa ca am renuntat la merea clinica privata si merg la spitalele de stat care au optiunea de plata pentru orice consult, analize, etc, unde nu au compensez eu deoarece sanatatea este importanta.

Multa sanatate!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.819
    Putere Rep
    36

Implicit

Cei de la spitalul de stat te trimit la laboratoare private sa faci analizele, din propie experienta.(anul trecut pe zapada a trebuit sa-l iau pe tatal meu bolnav grav internat sa ma duc in capatul celalalt de oras (hunedoara) sa faca analizele la un laborator particular...

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Este posibil sa fi fost o eroare tehnica, ......
    Trebuia sa ma anunte si pe mine, sa stiu care set de analize il iau in seama. Primul rezultat, cel varza, a venit de pe adresa oficiala a laboratorului. Cel de-al doilea de pe o adresa privata. Care o fi bun?
    Caile oficiale nu ii impiedica sa aiba in continuare pacienti si sa-si faca treaba ca si cum ar vinde zarzavat in piata.
    Nu am vrut sa ii contactez pana nu le dau ragaz sa remedieze ei daca a fost vreo eroare si pana nu am un plan de bataie.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu e campanie negativa, tu doar faci un articol unde expui problema asa cum este...
    Eu ma gandisem la mai mult. Din cauza asta am vrut sa aud si parerile voastre, sunt cativa oameni cu experienta aici, in spusele carora am incredere.

Va multumesc pentru sfaturi, voi vedea ce voi face. E incomod, imi e peste mana, dar nu trebuie sa ramana lucrurile asa.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caut persoana sa imi faca rost de multi cititori pe google +
    De wikiteam în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th August 2014, 18:27
  2. michelle record de reputatie negativa
    De Popa Mihai în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th January 2012, 17:12
  3. Campanie negativa impotriva unui site ?
    De Nichita în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 7th December 2009, 12:08
  4. Cum sa fac rost de mai multi abonati la RSS?
    De thefan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd February 2009, 09:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •