Nu stiu care este situatia, tocmai de aceea ti-am recomandat sa-i contactezi. Acolo nu sta nimeni dupa fiecare pacient sau analiza, exceptand cel care face testele si pe care nu-l intereseaza...
La MedLife de exemplu din cate stiu rezultatele sunt bagate intr-un calculator / server, si de acolo se trimit mai departe. Poate ma insel, nu stiu, dar in situatia asta crezi ca sta cineva special de grija ta sau analizei tale?
Este destul de strica legislatia in domeniu, nu stiu de ce renunti la aceasta metoda fara macar sa incerci.
In cazul tau exact cum am zis si mai sus, RENAR face o investigatie pe baza caruia se da un verdict, la un anumit numar de verdicte nefavorabile laboratorului i se anuleaza acreditarea. Situatia este in functie de gravitate, daca este vorba de neglijenta ori ceva accidental, exact ca in cazul malpraxisului. Plus ca sunt obligati ca in 30 ori 60 de zile sa-ti dea un raspuns.
Mie mi se pare ciudat cum de te interesezi sa te razbuni fara sa te deranjezi macar sa afli pentru ce o faci.

Răspunde cu citat