16th November 2015, 18:12
3 out of 4 members found this post helpful.
La inceput am fost reticent, dar am zis sa le dau o sansa. Am primit un mail confuz, cu ceva litere in plus pe care trebuia sa le depistez si sa le trimit cuvantul obtinut.
Parea ilogic si absurd, dar cum nu am mari calitati tehnice sau ceva mai bun de facut, am zis sa le dau o sansa.
Am asteptat cateva zile pana mi-au dat primul semn. Ciudat cat de disperati sunt sa atraga oameni noi, dar nu se grabesc sa-mi dea de lucru. Om fi multi, ma gandesc. In fine, am primit un contract de confidentialitate, deci nu pot da foarte multe detalii, nu-mi permit sa achit clauza.
Mi s-a parut suspect ca primeam primii bani abia dupa 2 luni, m-am mai ars de 3-4 ori cu site-uri asemanatoare. Dar din nou, ce ai de pierdut? Timp? Oricum timpul trece.
Au trecut primele 2 luni si chiar am luat primii bani. Din nou, nu pot da suma exacta din cauza contractului semnat. Dar ca sa-ti faci o idee platit chiria restanta pe ultimele 2 luni, am platit din datorii, am mancat pizza, m-am reapucat de fumat, mi-au mai ramas si ceva bani. Luna viitoare imi iau iphone 6 plus.
Din ce-am inteles sunt mai multe retele, nu sunt toate serioase, nu toate platesc, deci nu imi reprosati mie. In plus, va rog sa nu-mi cereti informatii in privat. Suma pentru incalcarea clauzei de confidentialitate este enorma, nu va cunosc si nu risc sa dau informatii... Am nume si prenume si cu un print screen m-ati rezolvat.
Sarbatori fericite!
Retired
17th November 2015, 13:41
1 out of 1 members found this post helpful.
Catalin Cerga si marmota invelea ciocolata sau cum. Ai facut atat de multi bani ( din ce povestesti tu acolo ai sarit mia de euro pe luna numai chiria pe 2 luni la garsoniera sa nu zic ap e 9 milx2=1800 ron) numai din faza cu spamul alora. Am tare impresia ca sustii cauza si esti implicat si tu
17th November 2015, 13:42
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
cmghostbuster
Catalin Cerga si marmota invelea ciocolata sau cum. Ai facut atat de multi bani ( din ce povestesti tu acolo ai sarit mia de euro pe luna numai chiria pe 2 luni la garsoniera sa nu zic ap e 9 milx2=1800 ron) numai din faza cu spamul alora. Am tare impresia ca sustii cauza si esti implicat si tu

In mod sigur. E si mason.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
17th November 2015, 18:05
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
edy12006
Am reusit sa imi dau pe scurt seama despre ce e vorba. O parte dintre ele vand asa zisele "ghiduri de facut bani online", avem si un coleg de forum care isi promoveaza un site prin metodele astea. Urat.
Prost omu' ca-ti raspunde... Ceri o parere, ti-o spun, si acu tot din partea mea urat.
Pentru mine subiectul e incheiat. Multa bafta!
Retired