14th March 2016, 15:11
1 out of 3 members found this post helpful.
Site Logo
Salutare,
Astazi mi-am deschis un site (RoGadget.Info – Cele mai bune review-uri la smartphone-uri, tablete, laptopuri si multe altele), si as fii interesat daca mi-ar putea realiza cineva un logo, simplu, deoarece nu detin un buget pentru a plati pe cineva pentru asa ceva. Daca este cineva, il rog sa ma contacteze prin PM.
Multumesc anticipat.
15th March 2016, 22:14
1 out of 1 members found this post helpful.
Ai mai postat adresa asta prin vreo 5 topicuri de pe aici, de asemenea si articolele scrise de "echipa ta" sunt praf.
Ps: logo se cumpara de pe sectiunea Marketplace.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
15th March 2016, 22:24
0 out of 3 members found this post helpful.
Am rezolvat demult cu logo-ul. 5 topicuri ? Ori nu stii sa numeri, ori faci ...
15th March 2016, 22:54
O dai la intors acum ? Si, crezi ca o sa castigi ceva daca tot dai "Bad" la comentariile care le las eu ? Ti-as arata ce castigi, dar nu ma cobor la nivelul tau. Daca ti se pune pata pe cineva, spune-o in fata, oricum ma doare in cot de parerea ta. Pace !
P.S: Functioneaza destul de bine "comunismul" pe forumul asta. Risc ban pentru asta? Uite ce spuneam putin mai in spate.
16th March 2016, 00:53
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
ekofresh
O dai la intors acum ?
Copilule, esti prea prost. Cine o da la intors? Iti explicam doar ce inseamna "vreo 5 topicuri". Citeste printre randuri.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
16th March 2016, 01:01
Incepem sa ne jignim ? Cum spuneam, nu ma cobor la nivelul tau, o sa ma bati cu experienta oricum.