Citat Postat în original de UrsanCristian Vezi Post
Oricum, ai grija la articole, pentru ca ai fraze mult prea lungi si unele fara sens. De exemplu la un articol de vreo 300/400 cuvinte, ai 6 propozitii (daca pot sa spun asa). Deci, din 4 paragrafe, ai 6 propozitii, 2 foarte scurte si 4 extrem de lungi.
Sper sa nu intelegi gresit. Bafta
Uite un exemplu clar in care ai o fraza cu 123 de cuvinte.
"In imaginea ajunsa pe internet se mai observa si faptul ca telefonul nu varula nici Android 5.0 nici 6.0, cei de la Alcatel optand, de aceasta data la Windows 10 ca si sistem de operare, ecranul lui Idol 4 Pro fiind unul de tip edge to edge, foarte multa lume oferindu-i acestui smartphone titlul de „superphone”, insa, ca si dotari, se pare ca se aseamana destul de mult cu Alcatel Idol 4S, urmand ca din punt de vedere al procesorlui, cei de la Alcatel sa opteze pentru un Qualcomm, modelul Snapdragon 625, nefiind vorba despre Snapdragon 820, acest model de procesor fiind primul vehiculat, langa acest procesor fiind situata o placuta de 3 GB RAM, iar nu 4, cum se auzise prima oara".

- "Alcatel optand, de aceasta data la Windows 10" - optand...pentru Windows 10... "nu varula nici Android 5.0 nici 6.0, cei de la Alcatel optand, de aceasta data la Windows 10" - era mai simplu sa specifici ca nu va rula Android (generic), ci va veni echipat cu Win10..

In articolul respectiv ai scris 324 cuvinte in 5 propozitii/fraze, dintre care una este foarte scurta, una scurta si 3 extrem de lungi si fara sens.
Ai multe greseli, non-sens, virgule aiurea, fraze lungi, mancat de litere si putine scuze...

Am citit doar un articol de pe site-ul tau si deja imi dau lacrimile..Nu se vede absolut deloc ca echipa scrie din 2007. Am vazut ca ai 19 ani, insa la varsta asta trebuia sa ne distrugi cu gramatica pentru ca se presupune ca esti proaspat..

Incepe sa scrii corect si iti voi face eu logo-ul de care ai nevoie.