18th November 2015, 06:13
0 out of 1 members found this post helpful.
Catalin, sau altul, cel care mi-ai dat reputatie cu mesaj, fara sa iti afisezi si numele, nu este vorba despre cine ai scris tu acolo si nici nu cunosc sa faca astfel de lucruri. Este vorba de Meetzah sau ceva de genul care stiu ca ne este coleg de forum si detine viespar.ro sau ceva de acest gen.
Posibil lucrurile din spate sa fie ceva mai diferite, in majoritatea comentariilor am vazut linkuri cu reffer, deci posibil sa aiba un sistem de recruti si nu el sa plasele acele comentarii.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
18th November 2015, 14:23
1 out of 1 members found this post helpful.
E vorba de sisteme MLM ca multe alte "afaceri" de genul asta ce sunt interzise in multe tari din Europa.
Aparent ti se ofera "unica" sansa de a deveni membru intr-un "club" exclusivist ce vinde anuminte produse(avon, herbal life, oriflame etc) sau servicii(turism worldventures etc), si de care si tu poti beneficia la anumite preturi preferentiale daca (evident) platesti taxa de membership, de care ulterior iti poti cumpara anumite produsele vandute de ei, dupa un anume timp. Progres intr-un mlm inseamna sa "recrutezi" cat mai multi potentiali clienti sau membri(viitori reprezentanti) ce sunt dispus sa cotizeze acel membership.
Unele MLM-uri nu sunt tzepe, dar daca nu ai destula putere de convingere sau nu ai cunostinte cu bani care sa creada in asa ceva, realizezi ca devii un simplu "abonat" la niste produse ce nu iti trebuiesc, in timp ce firma-mama invarte niste bani prin banci, dobanzi, comisioane de la producatori etc..
19th November 2015, 15:11
1 out of 1 members found this post helpful.
Una e un MLM adevarat (avon, Oriflame, etc), alta e un MLM bazat pe nimic, in care vinzi "aer" si in care tb sa-ti formezi o retea de oameni care vand tot "aer". Prin reducere la absurd, daca nu ar fi tepe, de ce ar avea nevoie sa agate membrii doar prin metode atat de obscure? Nu am vazut un astfel de anunt intr-un mediu mai serios.