Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 51

Subiect: Cum sa faci linking de calitate tutorial

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Tom, iar faci comparatii aiurea.
    In primul rand, sagetile sunt exagerate. Acolo scrie sa nu pui link sitewide in footer. Asta spune si Google si e o opinie general acceptata de toti de pe Seopedia. Ai pus o sageata acolo pentru ca? Asa iti place tie, cu linkuri in footer?

Api, nu forteaza nimeni pe nimeni sa manance castraveti. As asocia fenomenul mai degraba cu - hai sa le explicam la niste unii din Congo cum se mananca castravetii. Si noi ne certam daca sa-i manance felii rotunde sau sa manance castravetele taiat pe lungime. Dar cum sa fie castravetii, mai copti sau mai necopti, cum i-ar placea congolezului?

Asa ca da, eu zic sa dam castraveti la congolezi, chiar daca printre ei mai sunt si unii pe care un roman nu i-ar manca ca sunt putin ofiliti. Ca sa stie congolezu ce e aia castravete.
    Trust, but verify.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Si daca nu is un bun bucatar sau agricultor, dar totusi vreau castraveti sunt sanse sa iau unii care sa arate bine dar sa fie amari sau stricati pe interior nu?
    Vrei sa spui ca in engleza nu e aceeasi poveste si aceleasi doua tipuri de informatii si bune si mai putin bune sau chiar daunatoare?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @Tom, iar faci comparatii aiurea.
    In primul rand, sagetile sunt exagerate. Acolo scrie sa nu pui link sitewide in footer. Asta spune si Google si e o opinie general acceptata de toti de pe Seopedia. Ai pus o sageata acolo pentru ca? Asa iti place tie, cu linkuri in footer?
    Pai ma, nu pricepi nimic, iti desenez?

daca tu ai numai linkuri site-wide, de ce spui ca nu sunt bune?

De cand linkuril site-wide sunt interzise? De cand crezi ce zice Matt? Ca asa zice google? Apropo, cine e google?

Pai nu vrei tu sa spui tuturor trusturilor (media, presa, etc) care au numai site-uri puternice, sa le scoata?

Ma repet pentru ultima oara. Atata timp cat ghidul este public, poate folosi oricine informatia. Dar, va rog, nu mai prostiti lumea pe un forum seo, cu ghiduri seo, pe motiv ca asa e bine pentru incepatori.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    1. Pai ma, nu pricepi nimic, iti desenez?

2. daca tu ai numai linkuri site-wide, de ce spui ca nu sunt bune?

3. De cand linkuril site-wide sunt interzise? De cand crezi ce zice Matt? Ca asa zice google? Apropo, cine e google?

4. Pai nu vrei tu sa spui tuturor trusturilor (media, presa, etc) care au numai site-uri puternice, sa le scoata?

5. Ma repet pentru ultima oara. Atata timp cat ghidul este public, poate folosi oricine informatia. Dar, va rog, nu mai prostiti lumea pe un forum seo, cu ghiduri seo, pe motiv ca asa e bine pentru incepatori.
    1. DA! Deseneaza! ))
    2. ce te intereseaza pe tine? Majoritatea celor de pe seopedia spun sa te feresti de sitewide. Pentru un incepator care e tentat sa puna sitewide pe keyword, e jale. Deci sa lasam vrajeala.
    3. Ghidul e despre Google, seo pentru google. Si daca ar fi numa SEO, fara sa fie mentionat google, avand in vedere ca 98% din piata de search in Romania inseamna Google, tot la el ajungem. Si da, sut interzise pentru un incepator (ca sa nu-si compromita site-ul).
    4. Nu am nici o treaba cu trusturile media. Ce legatura are?
    5. Repeta-te cat vrei. Poate folosi oricine informatia, la fel cum oricine poate folosi informatia ASTA. Care nu e nici cea mai buna, nici cea mai rea, poate fi si criticata, poti sa-ti rupi o mana daca urmezi sfaturile alea fara sa gandesti... dar cu siguranta nu e inutila.

PS: vad ca intre timp a disparut si ghidul. Sau nu-mi merge mie netul bine?
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Asta spune si Google si e o opinie general acceptata de toti de pe Seopedia.
    La google asta ma refeream.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Il certati degeaba pe Tom.

Hai sa recunoastem ca tutorialul este slab si scris ciudat. Unele pasaje par sa fie traduse prost. Am parcursul tot ghidul pana la capat si mi-am zis ca n-are ce cauta pe seopedia. Nu cred ca exista vreun user care sa nu aiba cunostintele macar la nivelul acestui tutorial, daca nu peste. Si atunci cui ii foloseste?

In plus, toate sagetile lui Tom sunt valabile. Concurenti de-ai mei, cu domenii .ro, stau in prima pagina a lui google pe anumite cuvinte si au cateva zeci de mii de linkuri sitewide. Aceeasi concurenti primesc 1900 de linkuri dintr-un singur site, e mult? Am vazut un site care a castigat in timp scurt (cateva zile) aproape un milion de linkuri de calitate slaba si e bine merci in primele cautari. "Link pe care nu-l urmareste nimeni" - ce va sa zica? Nu-l urmareste nimeni, dar google il urmareste si stie ca nimeni nu-l urmareste!!!
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Victoras, tu, ca seo-ist, pe unde te incadrezi, la incepatori, la asa si asa sau la profesionisti?

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Victoras, tu, ca seo-ist, pe unde te incadrezi, la incepatori, la asa si asa sau la profesionisti?
    Danulet, io sunt 'al mai incepator decat toti. Happy?
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Danulet, io sunt 'al mai incepator decat toti. Happy?
    N-are nici o legatura "happiness-ul" meu. Intrebam ca sa stiu.
    Tocmai spui ca ai niste concurenti cu rezulate si pe un ton care imi spune ca te depasesc, ca daca erai primul nu erai asa interesat de ce misca ei, nu poti fi doar tu pe prima pagina. Si in acelasi context spui ca stii cum sta treaba si ca informatiile sunt naspa.

Ia spune, daca ar veni unul fara habar de SEO, l-ai sfatui sa isi puna linkuri sitewide? Da sau nu?

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

N-are nici o legatura "happiness-ul" meu. Intrebam ca sa stiu.
    Tocmai spui ca ai niste concurenti cu rezulate si pe un ton care imi spune ca te depasesc, ca daca erai primul nu erai asa interesat de ce misca ei, nu poti fi doar tu pe prima pagina. Si in acelasi context spui ca stii cum sta treaba si ca informatiile sunt naspa.

Ia spune, daca ar veni unul fara habar de SEO, l-ai sfatui sa isi puna linkuri sitewide? Da sau nu?
    Pe unele cuvinte sunt in prima pagina. Pe anumite cuvinte de cautare am fost in prima pagina cativa ani, din 2004 pana in 2011. Acum cei care sunt in prima pagina, pe acele cuvinte, pare ca incalca toate regulile de SEO.

Depinde unde pune linkurile sitewide. Da, i-as recomanda daca linkurile sitewide sunt 30% din totalul de backlinkuri si daca sunt puse pe site-uri serioase.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum facem internal linking?
    De danielicb în forumul Link Building
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 23rd March 2013, 22:24
  2. Sites linking in
    De Catalin1987 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st March 2013, 19:56
  3. internal linking in footer
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 28th February 2011, 17:12
  4. Linking sau @import?
    De filip în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th July 2005, 14:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •