Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 35

Subiect: Cum facem internal linking?

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit Cum facem internal linking?

Salutare,

Vin cu o intrebare dupa multa vreme. As vrea sa stiu ce metode folositi voi pentru internal linking. Cand zic internal linking vorbesc despre linkuri intre articole intr-un site/blog. Cum faceti voi lucrul asta mai ales in cazul site-urilor mari.

Stiu ca sunt cateva pluginuri de wp pe tema asta, dar nu stiu daca exista vreunul sa iti gaseasca intr-un fel cuvinte related din alte articole. Am folosit unul in care pot sa setez niste URL-uri si niste cuvinte cheie pentru acele URL-uri. Nu mi se pare ajutator pentru ca nu folosesc mereu aceleasi cuvinte si nu stiu mereu toate articolele se le caut singur.

O metoda buna este cu Related Articles, dar caut o solutie si pentru anchor texte. Wikipedia face prin scripturi, probabil si SEland, ca si astia au o multime de linkuri interne.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Personal, pe langa yarpp, pe care il folosesc atunci cand tema nu vine cu ceva default, mai inserez si adlabam 1 pana la trei linkuri catre articole related, in functie de lungimea si complexitatea articolului. Nu imi place sa folosesc un plugin dedicat, deoarece prefer sa am control asupra ancorelor, dat fiind ultimele updateuri. Extrem de util, atat pentru vizitatori, cat si pentru motoare, este si prezenta unui sitemap (nu ma refer aici la fisierul xml).
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Pe langa un plugin cu articole related, mai folosesc unul pentru articole aleatorii , si acum ma gandesc si la alte solutii
    Eu o fac manual intru pe google si cauta cu site:domeniulmeu.ro fraza cheie vad ce am relevant pentru fiecare idee principala din articol si pun link, plugin-urile automate au anumite probleme, atat legate de SEO cat si de resursele consumate
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu o fac manual intru pe google si cauta cu site:domeniulmeu.ro fraza cheie vad ce am relevant pentru fiecare idee principala din articol si pun link, plugin-urile automate au anumite probleme, atat legate de SEO cat si de resursele consumate
    Nu iti ia mult timp asta? De ex sunt articole in care scrii despre un subiect si inserezi o fraza care are lagatura cu alt subiect. Acolo ai putea pune un link intern catre o pagina mai veche.

@roby pe blogul meu sitemapul poate fi pagina de autor, unde sunt prezente toate articolele pe care le-am scris. PS: ce e adlabam ?

Am pus aceasta intrebare pentru ca m-am lovit de ea, caut o metoda mai simpla sa mai linkuiesc intern (e lenea mare . Mi se par bune pentru navigare linkurile astea. De cate citesc un articole pe vreun blog, ajung sa mai citesc alte 5-6 pe langa, doar ca am gasit niste linkuri utile.

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Nu iti ia mult timp asta? De ex sunt articole in care scrii despre un subiect si inserezi o fraza care are lagatura cu alt subiect. Acolo ai putea pune un link intern catre o pagina mai veche.
    Vrei rezultate muncesti, sunt articole la care formatarea, modificarea pentru SEO si internal link-ingul imi ia o ora

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    31

Implicit

@daniel
    adlabam - cu manuta proprie (nu te gandi la prostii, in ciuda termenului cu o oarecare ...semnificatie

@all
    Daca am un site foarte mare (zeci de mii de pagini), sfatul este sa fac fac linking (intern) tot manual?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

[QUOTE=imagini;221225@all
    Daca am un site foarte mare (zeci de mii de pagini), sfatul este sa fac fac linking (intern) tot manual?[/QUOTE]

E extrem de greu sa faci acest lucru manual, mai ales daca esti one man. Dar... automatismele nu stiu cat de benefice vor fi. In acest caz, un plugin de related post e practic obligatoriu.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Daca am un site foarte mare (zeci de mii de pagini), sfatul este sa fac fac linking (intern) tot manual?
    Eu fac manual, doar pun 3-4 link-uri interne in articol, nu coteaza cat de mare este siteul, chiar am aun avantaj ca fiind un site mai mare gasesc mai usor articole relevante.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

@roby si lovelife Ati incercat vreodata sa puneti linkuri din articolele vechi in articole mai noi? Daca da, aveti idee daca v-a ajutat la ranking, bounce mai mic, imbunatatire page views, imbunatatire timp petrecut pe site?

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Am incercat mai demult, dar nu am urmarit rezultatele, eu am site-ul mare si nu mai analizez cuvintele cu trafic mic. analizeze doar cateva cuvinte cheie, care sa ma ajute sa ma jalonez, sa vad daca sa intamplat ceva cu traficul, volumul de trafic cu alta perioada

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. internal linking in footer
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 28th February 2011, 18:12
  2. Internal linking as backlinks - cum le verificam?
    De Krumel în forumul Link Building
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 19th January 2011, 10:51
  3. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th January 2011, 00:43
  4. Linking sau @import?
    De filip în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th July 2005, 15:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte