Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 46

Subiect: Directoare de articole, Scurt ghid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit Directoare de articole, Scurt ghid

Se pare ca metoda preferata de linkbuilding a romanilor potrivit sondajului realizat de Dan, Sodaj - ce tip de back-linking preferi? sunt advertorialele. De cele mai multe ori advertorialele sunt contra cost( costurile variind de la cativa euro, pana la sute, in functie de siteul pe care sunt publicate) ,de aceea o metoda la fel de eficienta si mult mai rentabila din punct de vedere economic( adica free) ar fi submiterea in directoare de articole.
    Din pacate, destul de putin populara pe la noi, aceasta metoda de linkbuilding nici nu e aplicata corect pentru a obtine beneficii maxime.
    Ca webmaster al unui asemenea proiect, m-am gandit sa postez un scurt ghid pentru cei ce doresc sa posteze articole in aceste directoare (merci Krumel pentru sugestie) cu rugamintea de a fi completat de colegii care deasemenea detin asemenea proiecte.
    1. Cine poate posta intr-un asemenea director?
    Poate posta articole oricine. Singurul lucru care se solicita in general este creearea unui cont, lucru care dureaza doua minute.
    2. Cat costa un articol publicat?
    In general in Romania postarea articolelor este gratuita.
    3. Care sunt avantajele?
    Avantajele sunt aceleasi ca in cazul publicarii unui advertorial, ba chiar mai mari fiind grtuite. Un link contextual intr-un articol este superior altor metode de baclinking , lucru confirmat si de majoritatea colegilor in sondajul de mai sus.
    4. Cum scriem articolele?
    Dupa cum spuneam intr-un alt thread, trendul este sa scrii un articol pe care sa il postezi in zeci de directoare. Lasand deoparte faptul ca eu ca webmaster al unui asemenea proiect nu o sa accept in veci un articol duplicat (aviz amatorilor) duplicatele pot face mai mult rau decat bine siteului pe care doriti sa il promovati.
    Cel mai indicat este sa scrieti articole unice, de minimum 200-300 de cuvinte (limita difera de la director la director).
    Deasemenea acordati o atentie deosebita felului in care scrieti articolul. Se intampla ca atunci cand exista o tenta vadita de reclama articolul sa fie respins.
    Nu inserati mai mult de doua linkuri in articol, in nici un caz nu puneti doua anchore catre acelasi link intr-un articol, e useless.
    Aveti grija la eventualele greseli de exprimare si gramaticale. Eu unul am oroare sa fac corecturi la texte.
    5. Ar fi utila o lista de asemenea directoare dar am senzatia ca mai exista threaduri in care s-au mai postat liste de directoare de articole romanesti.
    Toate completarile pe care considerati ca trebuie sa le aduceti sunt binevenite.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Edica este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

Ar fi ideala si o lista cu directoare de articole, mai detaliata, adica url-ul si ip-ul.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Putem face si o lista, nu e asta o problema.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai degraba un site .info initial cu o simpla lista, dupa poate ceva elaborat de genul: dirpedia.ro

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Misto tare si extrem de util pentru comunitate ar fi dezvoltarea unei asemena liste pe un subdomeniu al Seopedia. Am vazut o asemenea lista, cred ca dezvoltata in Drupal, pe un site pe unde mai bantuiam, dar jur ca nu imi mai aduc aminte unde.
    Ceva in genul nume domeniu, pr, localizarea hostului, rating ,etc.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna ideea asta, insa nu noi luam deciziile aici, propunei asta unui administrator, printr-un PM,si poate se rezolva.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

In general directoarele de articole nu sunt situri foarte autoritare, nu se compara cu un blog decent ca si nivel de expunere sau ca trust. Si pentru un link gen www . exemplu . ro inserat in footer nu merita efortul scrierii unui articol. Consider ca mai mult ajut directorul decat situl meu redactand un articol original si postandu-l acolo. Din cauza asta prefer sa platesc pentru afisarea unui advertorial decat inscrierea articolului gratuita intr-un director.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Alecs, vorbim de directoare care accepta pana la 2 linkuri incontent. Iar acestea, zic eu ca sunt destul de ok. Sunt cateva in Romania.
    Referitor la trustul pe care il ofera .... sunt siteuri si siteuri. Sa nu-mi spui ca ezine nu iti ofera trust

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Vorbeam la piata din RO. Si prefer oricand unul pe techcrunch decat pe ezine.
    OK, cu tot cu 2 linkuri in continut, in afara de avantaj SEO altceva ce mai primesc? Pe un blog cu trafic sta altcumva treaba.

Nu zic ca nu ajuta, dar efortul de a scrie un articol unic/director este prea mare.
    Fac o paralela cu directoarele web din ro prin care m-am plimbat de le stiu pe de rost. Marea majoritate sunt foarte slabe (dezinteres, pline de reclame, timp de viata sub 1 an, erori nerezolvate, etc.). Dar aici macar in 1 minut maxim ai terminat cu inscrierea. Imi vine greu sa cred ca in cazul celor de articole calitatea e diferita.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    OK, cu tot cu 2 linkuri in continut, in afara de avantaj SEO altceva ce mai primesc?
    Ce ti-ai dori mai mult in afara de avantaje SEO de la un serviciu gratuit? Merita sa iti storci un pic creierii pentru asta? Eu zic ca. In ceea ce priveste calitatea, e clar mult peste linkurile provenite din directoare.

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. directoare de articole
    De stefan_hellzone în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 11th April 2011, 13:20
  2. 1500 Directoare Externe Gratis & Top 100 Directoare de Articole
    De poison17 în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 4th January 2011, 19:46
  3. Directoare de articole
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd July 2008, 15:19
  4. Job pe termen scurt: verificare directoare
    De dorin.georgescu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th June 2008, 16:32
  5. directoare de articole
    De Ioan Margineanu în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st May 2007, 22:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.