23rd March 2013, 15:57
1 out of 1 members found this post helpful.
Chiar m-ar interesa si pe mine sa aud parerea celor care au facut experimente sau au observat intr-adevar ceva notabil cu link-urile .edu si .gov
Intr-adevar, sunt putin mai greu de obtinut, dar nu-i chiar f greu. In cateva ore bune poti gasi lejer cateva zeci de bloguri dofollow nespamate, insa nu stiu daca se merita efortul, vorba ta.
Matt Cutts spunea ca link-urile gov sau edu sunt ca oricare alte backlink-uri, doar ca astea au PR mai mare, autoritate mai mare pt ca, fiind edu sau gov, au la randul lor backlink-uri f puternice, de aceea un backlink .edu ar putea, teoretic, fi destul de valoros... Dar tot el zicea ca in afara de asta, backlink-urile edu sau gov sunt vazute ca oricare alte backlink-uri, altfel spus, un backlink de pe o pagina .edu cu PR 3 si 50 link-uri externe, n-ar trebui sa fie vazut mai important ca un backlink de pe o pagina .com cu PR 3 si 50 link-uri externe (presupunand ca sunt ambele la fel de (ne)relevante, pt ca asta sa nu fie un factor)
Eu personal, n-am observat nimic special de la backlink-urile .edu (comentarii pe bloguri nespamate - sub cateva zeci de OBL)
Signatura lipsa
23rd March 2013, 16:14
1 out of 1 members found this post helpful.
Pe vremea cand tumblr era dofollow, facusem rost de sute de link-uri pe edu si gov si efectele au fost mai mult decat vizibile .. dar acum s-a stricat treaba cu tumblr si cred ca efortul de a obtine link-uri acum, pe site-uri edu si gov, nu se mai justifica .. iti poti concentra atentia catre alte resurse mai usor de obtinut.