Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Cat de bune sunt backlink-urile .gov, .edu?

navigator10 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    35
    Posturi
    26
    Putere Rep
    24

Implicit Cat de bune sunt backlink-urile .gov, .edu?

Am citit pe net despre faptul ca google acorda o importanta mai mare backlink-urilor de pe site-uri care au extensia .gov sau .edu. Apoi am inceput sa fac un research despre cum as putea obtine obtine astfel de backlink-uri, insa poate dura destul de mult pana sa gasesti un site pe care sa obtii un link dofollow, intrebarea mea ar fi daca se merita sa investi timp pentru a obtine un astfel de link? cand poti sa faci alte lucruri pentru site, cu un impact mai mic dar sigur

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Chiar m-ar interesa si pe mine sa aud parerea celor care au facut experimente sau au observat intr-adevar ceva notabil cu link-urile .edu si .gov

Intr-adevar, sunt putin mai greu de obtinut, dar nu-i chiar f greu. In cateva ore bune poti gasi lejer cateva zeci de bloguri dofollow nespamate, insa nu stiu daca se merita efortul, vorba ta.

Matt Cutts spunea ca link-urile gov sau edu sunt ca oricare alte backlink-uri, doar ca astea au PR mai mare, autoritate mai mare pt ca, fiind edu sau gov, au la randul lor backlink-uri f puternice, de aceea un backlink .edu ar putea, teoretic, fi destul de valoros... Dar tot el zicea ca in afara de asta, backlink-urile edu sau gov sunt vazute ca oricare alte backlink-uri, altfel spus, un backlink de pe o pagina .edu cu PR 3 si 50 link-uri externe, n-ar trebui sa fie vazut mai important ca un backlink de pe o pagina .com cu PR 3 si 50 link-uri externe (presupunand ca sunt ambele la fel de (ne)relevante, pt ca asta sa nu fie un factor)

Eu personal, n-am observat nimic special de la backlink-urile .edu (comentarii pe bloguri nespamate - sub cateva zeci de OBL)
    Signatura lipsa

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    35

Implicit

Pai care entitate guvernamentala sau educativa ar linka siteul tau ? Evident nu stiu ce site ai, dar daca ai un site de haine online (exemplu) care are linkuri edu sau gov cred ca google le considera spamm. Fiind obtinute prin diferite metode gri sau negre.
    Pe de alta parte e aproape imposibil sa gasesti un link edu curat fara sa ai alaturi site care vind pastilute albastre sau pr0n.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Chiar m-ar interesa si pe mine sa aud parerea celor care au facut experimente sau au observat intr-adevar ceva notabil cu link-urile .edu si .gov

Intr-adevar, sunt putin mai greu de obtinut, dar nu-i chiar f greu. In cateva ore bune poti gasi lejer cateva zeci de bloguri dofollow nespamate, insa nu stiu daca se merita efortul, vorba ta.

Matt Cutts spunea ca link-urile gov sau edu sunt ca oricare alte backlink-uri, doar ca astea au PR mai mare, autoritate mai mare pt ca, fiind edu sau gov, au la randul lor backlink-uri f puternice, de aceea un backlink .edu ar putea, teoretic, fi destul de valoros... Dar tot el zicea ca in afara de asta, backlink-urile edu sau gov sunt vazute ca oricare alte backlink-uri, altfel spus, un backlink de pe o pagina .edu cu PR 3 si 50 link-uri externe, n-ar trebui sa fie vazut mai important ca un backlink de pe o pagina .com cu PR 3 si 50 link-uri externe (presupunand ca sunt ambele la fel de (ne)relevante, pt ca asta sa nu fie un factor)

Eu personal, n-am observat nimic special de la backlink-urile .edu (comentarii pe bloguri nespamate - sub cateva zeci de OBL)
    Poate in trecut erau bine vazute, dar acum acea perioada a apus. Evident sunt bune pentru Tier 2-3 (link whashing), dar nu as vrea sa am catre main site, cu o sigura exceptie wiky.edu in cantitate putina (2-3) si cum sunt nofollow...merge si asa
    Evident vorbesc de .com (site in engleza) pe .ro nu cred sa aiba nici un efect vizibil.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pe vremea cand tumblr era dofollow, facusem rost de sute de link-uri pe edu si gov si efectele au fost mai mult decat vizibile .. dar acum s-a stricat treaba cu tumblr si cred ca efortul de a obtine link-uri acum, pe site-uri edu si gov, nu se mai justifica .. iti poti concentra atentia catre alte resurse mai usor de obtinut.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    62

Implicit

Alias, desi se discuta in anumite "cercuri" despre postul tau de aici (navigator10, citeste articolul), cea mai adevarata si justa concluzie este aceasta:

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Pai care entitate guvernamentala sau educativa ar linka siteul tau ?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Alias, desi se discuta in anumite "cercuri" despre postul tau de aici (navigator10, citeste articolul), cea mai adevarata si justa concluzie este aceasta:
    Thanks
    Ceea ce spuneam si eu, eu personal nu as linka main site cu edu si gov, pentru tier 2-3 or fi bune

navigator10 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    35
    Posturi
    26
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Thanks
    Ceea ce spuneam si eu, eu personal nu as linka main site cu edu si gov, pentru tier 2-3 or fi bune
    pentru acest tier 2-3 de cate site-uri ar fi nevoie?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum pot sa verific backlink-urile pentru o pagina?
    De stefan_hellzone în forumul Link Building
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 22nd June 2011, 15:10
  2. Sunt bune domeniile de tip edu.xx ?
    De Carcotas în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th April 2011, 13:52
  3. Pozitii bune in SERPS fara nici un backlink
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th November 2010, 14:08
  4. rog explicatii privind backlink-urile, intr-un caz..
    De diasomie în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 29th October 2010, 17:11
  5. Care Sunt Link-urile Bune?
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th December 2005, 21:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •