cum pot sa vad cate backlink-uri exista pentru o anumita pagina/articol din site? nu pentru index, ci pentru o pagina separata
cum pot sa vad cate backlink-uri exista pentru o anumita pagina/articol din site? nu pentru index, ci pentru o pagina separata
Sunt mai multe tool-uri... Site Explorer de la Yahoo isi updateaza index-ul mai des... Poti folosi si Open Site Explorer de la SEOmoz, dar ala se updateaza o data pe luna, aproximativ.. si poti folosi si MajesticSEO... Am scris un articol despre astea 3 tool-uri.. Poate iti va fi de folos:
3 unelte SEO gratuite pentru analiza backlink-urilor
PS: ar mai fi alte tool-uri, precum Back Link Analyzer de la SEObook, backlink watch si link diagnosis... dar nu stiu cat sunt de eficiente pentru .ro
Ultima modificare făcută de tymbark; 7th June 2011 la 01:42. Motiv: Am adaugat alte tool-uri
Signatura lipsa
cel mai bun este backlink analyzer tool, il gasesti aici tools.seobook.com/backlink-analyzer/ (scuze nu pot posta link-uri)
Chiar crezi ca asta-i cel mai bun? Iti sugerez sa mai incerci si altele. Mult mai bun mi se pare spy glass, despre care scria Krumel pe blog. Iti recomand aceste 2 articole:
Cum poti verifica backlink-urile in mod real? | Nimicul lui Krumel
Analiza anchor textelor pe care backlink-urile competitorilor le dezvaluie | Nimicul lui Krumel
Signatura lipsa
ma refer ca vreau sa aflu backlink-uri unei anumite pagini, de exemplu site.com/articol1/
Foloseste site explorer de la yahoo, pui link:www.site.net.
site-ul este nou, vad ca yahoo nu imi vede nici un backlink, chiar daca celelalte tool-uri le vad
yExplore - are optiune speciala ptr a vedea backlink-urile unei pagini. Am scris pe blog despre addon-uri, poti cauta sa vezi si altele.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu il folosesc, pe langa yahoo explorer, si pe asta backlinkwatch vad ca nimeni nu l-a mentionat. Voi nu il folositi?
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)