cum pot sa vad cate backlink-uri exista pentru o anumita pagina/articol din site? nu pentru index, ci pentru o pagina separata
Versiune printabilă
cum pot sa vad cate backlink-uri exista pentru o anumita pagina/articol din site? nu pentru index, ci pentru o pagina separata
Sunt mai multe tool-uri... Site Explorer de la Yahoo isi updateaza index-ul mai des... Poti folosi si Open Site Explorer de la SEOmoz, dar ala se updateaza o data pe luna, aproximativ.. si poti folosi si MajesticSEO... Am scris un articol despre astea 3 tool-uri.. Poate iti va fi de folos:
3 unelte SEO gratuite pentru analiza backlink-urilor
PS: ar mai fi alte tool-uri, precum Back Link Analyzer de la SEObook, backlink watch si link diagnosis... dar nu stiu cat sunt de eficiente pentru .ro
cel mai bun este backlink analyzer tool, il gasesti aici tools.seobook.com/backlink-analyzer/ (scuze nu pot posta link-uri)
Chiar crezi ca asta-i cel mai bun? Iti sugerez sa mai incerci si altele. Mult mai bun mi se pare spy glass, despre care scria Krumel pe blog. Iti recomand aceste 2 articole:
Cum poti verifica backlink-urile in mod real? | Nimicul lui Krumel
Analiza anchor textelor pe care backlink-urile competitorilor le dezvaluie | Nimicul lui Krumel
ma refer ca vreau sa aflu backlink-uri unei anumite pagini, de exemplu site.com/articol1/
Foloseste site explorer de la yahoo, pui link:www.site.net.
site-ul este nou, vad ca yahoo nu imi vede nici un backlink, chiar daca celelalte tool-uri le vad
yExplore - are optiune speciala ptr a vedea backlink-urile unei pagini. Am scris pe blog despre addon-uri, poti cauta sa vezi si altele.
Eu il folosesc, pe langa yahoo explorer, si pe asta backlinkwatch vad ca nimeni nu l-a mentionat. Voi nu il folositi?