Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Backlink-uri pentru domeniu ne-cumparat inca

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit Backlink-uri pentru domeniu ne-cumparat inca

Am dat intamplator peste o discutie referitoare la backlink-uri pentru domenii inexistente. Cineva sustine ca atunci cand domeniul va fi activat, va beneficia de acele backlinkuri, ceea ce mi se pare logic si normal.

Intrebarea mea pentru voi este:
    Pot cumva evita sandbox-ul daca fac intai backlinking linistit in cantitati industriale si APOI sa cumpar domeniul pentru care fac link-urile?

Presupun ca nu a facut nimeni testul asta, dar sunt curios cum vedeti problema asta?

Multumesc
    Trust, but verify.

zaho este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    240
    Putere Rep
    28

Implicit

Apropo de test, tu o sa incerci sa promovezi un domeniu nume.ro sa zicem, dupa un timp dupa ce l-ai promovat cat de cat, vrei sa inregistrezi acest domeniu. Te-ai intrebat daca domeniul promovat o sa fie cumparat de o alta persoana iar munca depusa de tine sa fie de mantuiala?

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Promovarea unui domeniu inexistent presupune generarea de linkuri moarte (broken) care nu sunt agreate (sau cel putin nu ar trebui agreate) de catre webmasterii site-urilor pe care se face promovarea domeniului in curs de cumparare.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Eu zic ca risca sa fii penalizat, va fi considerat ca site nefunctional, cu down time sau link-uri gresite, asa ca eu nu consider ca asa ceva ar putea ajuta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

@zaho - iti imaginezi ca e luata in calcul ipoteza. sa ne concentram pe intrebare totusi.
    @aurel - sa facem abstractie de ei, eu daca zic ca vreau sa evit sandboxul iti imaginezi ca nu pun link-urile natural si ortodox. la fel, sa ne concentram pe intrebare

@lovelife - bun, presupunem ca risca sa fie penalizat.. cine? ca domeniul nu exista inca? ce downtime?
    link-uri gresite inteleg, dar se penalizeaza pentru asa ceva? Incerc sa imi imaginez cum functioneaza algoritmul google in acest caz.

intrebarea se bazeaza pe o idee mai veche cum ca un domeniu care a existat si are backlinkuri, e mai valoros decat unul nou.
    Chiar daca domeniul vechi a fost inactiv, parcat, etc, isi pastreaza oarece reputatie. cum si de ce?

Ce penalizeaza google daca oricum nu intoarce nici un rezultat din domeniul respectiv? Poate sunt putin confuz si ma ajuta cineva
    Trust, but verify.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Ce penalizeaza google daca oricum nu intoarce nici un rezultat din domeniul respectiv? Poate sunt putin confuz si ma ajuta cineva
    Pai ma gandesc ca ar putea sa-l puna in backlist fara nicio problema. Indiferent daca exista inregistrat sau nu (nici nu sunt convins ca g poate sau face aceasta verificare cumva). Spamul tot spam e pana la urma...

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Pai ma gandesc ca ar putea sa-l puna in backlist fara nicio problema. Indiferent daca exista inregistrat sau nu (nici nu sunt convins ca g poate sau face aceasta verificare cumva). Spamul tot spam e pana la urma...
    Good point. Singura problema e ca google te scoate din rezultatele proprii in cazul in care existi. Dar daca nu existi? Aici e dilema mea...
    Te trece pe o lista neagra "in caz ca apari" ?
    Trust, but verify.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Eu zic ca daca vede google ca nu duc nicaieiri link-urile respective google trece respectivele link-uri pe o lista neagra ceva, si asta daca sunt multe link-uri gresite, altfel s-ar putea presupune ca a fost o greseala de scriere, mai ales daca sunt doemnii cu alte extensii sau cu diferenta de un caracter. Ce spun aici este filozofie, nu stiu cum gandeste google.
    Cred ca fenomenul este oarecum asemanator pentru link-urile spre domenii ce nu au setate name servere
    Din ceva experienta spun (fara sa fiu foarte sigur, pentru ca nu am facut prea multe teste) ca chiar daca un domeniu este vechi dar daca nu a avut continut pe el pierde mult din valoarea vechimii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

offtopic: Eu am avut un domeniu cu PR4 cu ceva script de melodii pt telefoane, jocuri, prostii d'astea (fff multe pagini)
    I-am schimbat absolut tot continutul, iar la primul PR update a ajuns PR0 si asa a ramas pana in ziua de azi.
    Trust, but verify.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Poate ca ignora linkurile respective la fel ca in cazul in care depisteaza linkurile artificiale (non-naturale), e greu de spus ceva cu siguranta inainte de a testa si vedea rezultatele.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th April 2010, 01:58
  2. Rezultate in Google, fara domeniu cumparat ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th February 2010, 06:26
  3. inca o intrebare pentru experti si interesati
    De marius_wiz în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th June 2009, 17:21
  4. Taxe pentru un laptop cumparat din state?
    De stefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th November 2007, 13:00
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th February 2007, 18:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •