Folosesc SEO Internal Links. Arunca o privire.
@vali mersi, eu am instalat SEO smart links, dar nu imi place ca pentru fiecare URL in parte trebuie sa setez eu niste cuvinte cheie si sa ma folosesc doar de alea.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
eu folosesc seo ultimate pentru wp. Are optiuni frumoase pentru internal linking si nu numai...
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Guys, asa cum spune si colegul lovelife, ce e manual e sfant. Intr-adevar, posibil sa fie o munca de chinez atunci cand administrezi portaluri de zeci, sute de mii de pagini, dar asa ai garantia ca detii controlul absolut asupra linkurilor.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Gasiti cateva idei si in acest articol.
O sa ma documentez mai bine si revin cu noi pareri.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
@robyroy
Nu pot folosi nici un plugin, pentru ca este un cms "in house".
Mai am cateva intrebari. Am foarte multe (chiar foarte multe) pagini in care pot pune link-uri catre alte pagini. Exemplu concret, descrierea unei tari include si precizarea celor mai importante orase, obiective etc. Daca as pune link catre orice oras / obiectiv precizat intr-un "articol", as ajunge lejer la 30-40 link-uri. Si acum intrebarile:
- Pun 30-40 link-uri...sau ma limitez la un anumit numar? (Care, cu aproximatie, este...?)
- Folosesc ancore? Daca da, sa fortez nota sau sa fiu fairplay?
Multumesc anticipat celor care ma vor lumina!
Dupa parerea mea, n-ar trebui sa fortezi nota cu ancore. Cel mai bine ar fi la sfarsitul articolului sa urmezi modelul Wikipedia si sa ai 'Surse:' unde sa treci link-urile simplu.
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Ce surse? Articolele sunt originale.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)