6th August 2013, 14:02
1 out of 1 members found this post helpful.
@Tom, cred ca esti un pic de lipsit de obiectivitate. Vorbesti din prisma omului care are in spate o bogata experienta bazata pe zeci/sute de teste.
Unui nou venit in domeniu, care saracul nu stie de unde sa inceapa, o informatie basica, spun eu ca este destul de utila. Probabil asta se si vrea a fi ghidul scris de cei de la ISEOM, chit ca este vechi si unele lucruri s-au mai schimbat de-a lungul vremii.
Nu exista ghidul perfect, intotdeauna se vor gasi constestatari, pentru simplul fapt ca nu exista o reteta de optimizare universal valabila.
Revenind la tipul de linkuri de evitat (cel care de altfel a si iscat controverse pe acest thread), este mai usor sa ii spui unui incepator ca un link in footer este toxic decat sa ii explici mecanismul prin care o mare duzina de siteuri mari si-au cladit autoritatea bazandu-se pe astfel de linkuri. Nu va intelege, iar daca ii vei spune ca sunt bune, va sfarsi penalizat. In timp, pe masura ce va experimenta, va vedea exact cum stau lucrurile. Si exemplele pot continua.
Eu consider ca pentru un novice este un punct de plecare. Nu spun ca este bun sau rau, e .... ceva.
Esti nemultumit ce cele spuse de cei de la ISEOM, pai hai sa facem noi unul mai bun. Hai sa il sprijinim pe Dan in demersul sau ! Hai sa facem noi cel mai cel ghid. Si fac pariu ca oricum se vor gasi contestatari si la acela
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!