O lectura buna, pentru incepatori:
http://www.iseom.com/ghid_netlinking_iseom.pdf
P.S Am citit in mare si cateva fragmente din el, dar parea chiar bun, pentru cei la inceput de drum este chiar benefic zic eu, sa il citeasca.
O lectura buna, pentru incepatori:
http://www.iseom.com/ghid_netlinking_iseom.pdf
P.S Am citit in mare si cateva fragmente din el, dar parea chiar bun, pentru cei la inceput de drum este chiar benefic zic eu, sa il citeasca.
Ultima modificare făcută de Claudyou; 4th August 2013 la 01:42.
Multumim, este bun pentru toata lumea !
Nu mi se pare o asa mare dezinformare incat sa imi sariti atatia in cap, probabil nu e cel mai bun, cel mai perfect, dar eu nu am gasit altul pana acum si cand l-am gasit am zis sa il pun si in sectiunea pentru incepatori poate isi mai formeaza cate unul care este la inceput cat de cat o viziune despre cam ce e bine, ce este mai putin bine sa faci. Eu ca incepator citesc cat mai mult si din cat mai multe locuri si unde reintalnesc o informatie de mai multe ori incep sa o iau ca valabila.
Apropo de teste, cate din informatiile de pe seopedia(care chiar imi sunt, si sunt de ajutor multora) au atasat cate un test? Sunt bazate pe experienta(incontestabila) a celor care posteaza, ghidul asta e facut de oamenii aia(nu am nici o legatura cu ei, in cazul in care vreunu crede asta) si mie imi parea ca stiu ce zic, ca nu e totul chiar valabil azi din ce au scris ei in 2012, ideile de baza e bine retinute de acolo, parerea mea.
Nu am evitat toate tipurile astea de linkuri ca inevitabil fiind la inceput si fara resurse financiare mari la dispozitie fac si eu cum pot si cum se poate.
Referitor la un alt post de-al tau, intre un ghid ca si asta si sa nu vad(citesc) nimic, prefer unul ca asta, sincer, fara nici un fel de adversitate.
Eu de fiecare data cand citesc ceva orice(internet,carte etc.) iau ce mi se pare bun si incerc sa retin esenta ideilor nu totul asa cum este, unele idei pe care nu le consideri bune le iei ca atare.
Nu prea am inteles nici eu exprimarile alea, probabil nu au fost cele mai fericite, nu eu l-am facut, [continuare raspunsul pentru victor]
Aici erau mai concise, chiar am specificat ca e bine 'de citit' pentru incepatori,
si nu, nu vrea sa adun nici un fel de numar de posturi pentru marketplace, nu ofer nici un fel de servicii nici nu vrea sa cumpar, mai sunt atatea alte forumuri si variante de postat asemenea oferte de freelancing, chiar nu postez pentru sectiunea aia(sa fiu sincer cu tine nu am accesat niciodata sectiunea aia de cand urmaresc forumu). Pur si simplu am crezut ca o sa ii fie si altuia(macar unul) de ajutor cum mi-a fost mie, ca mi-am mai imbogatit si reactualizat informatiile.
Apreciez ca mi-ai sustinut postarea.
Si eu preferam asta, pentru cine vroia sa isi ia din timpul sau cu ghidul asta facut 'prost', preferam si cred ca ajuta mult mai mult sa se posteze punctual ce nu este de actualitate sau adevarat din el(intr-adevar daca unii dintre voi cred ca o majoritate din informatii nu sunt adevarate si de folos, agreez si ideea sa se spuna ca e complet nefolositor).
Pai daca nu ai evitat, de ce e util? Dar daca cel care scrie "nu parcati", vrea sa spuna mai exact, "nu parcati voi, ca sa pot parca eu", nu e putin ciudat?
Daca cei care publica ghidul, folosesc fix astfel de linkuri, despre care spun ca nu sunt "recomandate", nu e un pic "hotul striga hotii"?
Cred ca esti fan zoso, doar el posteaza analize seo, de la site-uri care sunt doar in engleza dar au in link site/en/link. Adica, hai sa va invete "tata" seo, dar "tata" e zugrav.
...
Iar povestea cu "incepatorii" despre care tot "abureste" Dan, eu nu o accept.
Cat este un user incepator? 3 zile, 10 zile, 2 luni?
Ce este un user incepator?
- Cel care incaseaza 20-30 de mil pe luna sa optimizeze un site, si dupa 1 an, eu il rog sa stearga tot ce a facut?
- Cel care dupa 4 luni penalizeaza site-ul unui client, si da vina pe google?
- cel care vine pe forum si cere audit gratuit?
- cel care pierde sute de ore pe an, sa caute linkuri free, si dupa 2 ani, realizeaza ca a pierdut timp si bani, inutil? Pai cat iti ia sa inveti seo?
- cel care considera ca "copierea" este "to do list"?
- ...
De cat timp ai nevoie sa citesti cateva posturi pe forumul asta, si inca cateva pe bloguri in eng? 5 zile in total? Internetul este despre informatii, si trust me, nu ai nevoie de un ghid (bun sau prost), pentru ca ai zeci sau sute de site-uri de unde sa "incepi".
Da, e usor, daca posteaza cineva, linkurile pt tine, ca sa nu-ti mai pierzi tu timpul. Nu despre asta e seopedia? Despre incepatori si restul care "trebuie" sa ofere informatii gratis?
De ce seo este pentru incepatori?
Care este diferenta intre incepator si avansat?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ai putea sa postezi cateva resurse in romana mai elaborate, sa zice de un mimim 2000 de cuvinte pentru seo-onpage si 3000 de cuvinte pentru linkbuilding? In caz de ma mai intreaba cate vreun incepator (persoana ptr care seo este ceva tangential) sa-l trimite sa citeasca niste consideratii generale si pe urma sa pot aborda discutii de fineturi, nuantari, studii de caz samd. Eu nu prea am gasit ptr linkbuilding, de ex. ptr onpage sa zicem ca ghidul oferit de google satisface cam 90% din cerinta.
Nu mai CAUT content writer
Nu. Exista google pentru asta. Ai cautat si nu ai gasit? Schimba limba. Tot nu ai gasit? Schimba limba. Tot nu gasesti? Inseamna ca ori cauti ceva ce nu exista, ori cauti gresit.
Explica-mi te rog ce inseamna un "nou venit" = incepator?
Daca vreau sa sa ma operez, apelez la un doctor bun, sau caut niste ghiduri, si intreb pe forum (fiind nou venit)? Se chiama ca sunt medic incepator, daca intreb ceva pe un forum de medici?
Daca eu caut tratament pentru rujeola pe net, si gasesc niste sfaturi (ghid) in care se recomanda anumite pastile, care ma imbolnavesc mai rau, o sa zic: e ok, merci ca ai postat ?
DA, eu sunt vinovat ca nu m-am dus la doctor, dar na, sunt si eu un doctor incepator, caut info pe net.
.......
Suntem pe un forum cu si despre seo, nu despre praz. Daca cineva posteaza o prostie, da-mi voie sa-i spun asta. Am postat, am explicat, e destul.
Nu am nimic cu ei, dar nu-mi place zicala "hotul striga hotii".
Ultima modificare făcută de Tom; 6th August 2013 la 14:14.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
E posibil sa faca asta, sau sa treaca unele metode de link building de la to do la not to do pentru a-si face loc mai usor ei pe piata...
Nu sunt fan zoso, nici nu stiu cine este,nici nu am vrut sa invat nimic de la el legat de seo, am cateva backlinkuri, de site stiind dintr-un topic de aici de pe seopedia.
Un user incepator(vorbesc pentru mine) este acela care din dorinta de informare, cauta pe internet informatii timp de "5" zile si gaseste "zeci sau sute de siteuri de unde sa inceapa" si alege dupa cat stie si se pricepe care informatie este buna si care nu(pentru ca de asta e plin internetul in orice domeniu) iar eu am luat informatiile astea de la iseom ca si bune(se pare ca am gresit), dar asta am gasit eu in cautarile mele pe google si practic ti-am urmat si anticipat sfatul, sa nu astept sa posteze cineva toate linkurile de care am nevoie. Nu "trebuie" nimeni sa nimic, fiecare o face dupa buna intentie si bunul plac.
E structurat bine, o lectura buna, intr-adevar, dar nu pot sa nu ma intreb de ce nu ar aprecia Google un link de pe un site generalist... Sau nofollow...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)