6th August 2013, 13:34
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Claudyou
Nu am evitat toate tipurile astea de linkuri ca inevitabil fiind la inceput si fara resurse financiare mari la dispozitie fac si eu cum pot si cum se poate.
Referitor la un alt post de-al tau, intre un ghid ca si asta si sa nu vad(citesc) nimic, prefer unul ca asta, sincer, fara nici un fel de adversitate.
.
Pai daca nu ai evitat, de ce e util? Dar daca cel care scrie "nu parcati", vrea sa spuna mai exact, "nu parcati voi, ca sa pot parca eu", nu e putin ciudat?
Daca cei care publica ghidul, folosesc fix astfel de linkuri, despre care spun ca nu sunt "recomandate", nu e un pic "hotul striga hotii"?
Cred ca esti fan zoso, doar el posteaza analize seo, de la site-uri care sunt doar in engleza dar au in link site/en/link. Adica, hai sa va invete "tata" seo, dar "tata" e zugrav.
...
Iar povestea cu "incepatorii" despre care tot "abureste" Dan, eu nu o accept.
Cat este un user incepator? 3 zile, 10 zile, 2 luni?
Ce este un user incepator?
- Cel care incaseaza 20-30 de mil pe luna sa optimizeze un site, si dupa 1 an, eu il rog sa stearga tot ce a facut?
- Cel care dupa 4 luni penalizeaza site-ul unui client, si da vina pe google?
- cel care vine pe forum si cere audit gratuit?
- cel care pierde sute de ore pe an, sa caute linkuri free, si dupa 2 ani, realizeaza ca a pierdut timp si bani, inutil? Pai cat iti ia sa inveti seo?
- cel care considera ca "copierea" este "to do list"?
- ...
De cat timp ai nevoie sa citesti cateva posturi pe forumul asta, si inca cateva pe bloguri in eng? 5 zile in total? Internetul este despre informatii, si trust me, nu ai nevoie de un ghid (bun sau prost), pentru ca ai zeci sau sute de site-uri de unde sa "incepi".
Da, e usor, daca posteaza cineva, linkurile pt tine, ca sa nu-ti mai pierzi tu timpul. Nu despre asta e seopedia? Despre incepatori si restul care "trebuie" sa ofere informatii gratis?
De ce seo este pentru incepatori?
Care este diferenta intre incepator si avansat?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.