Postat în original de
Marius Cristian
Ai putea sa postezi cateva resurse in romana mai elaborate, sa zice de un mimim 2000 de cuvinte pentru
seo-onpage si 3000 de cuvinte pentru linkbuilding? In caz de ma mai intreaba cate vreun incepator (persoana ptr care
seo este ceva tangential) sa-l trimite sa citeasca niste consideratii generale si pe urma sa pot aborda discutii de fineturi, nuantari, studii de caz samd. Eu nu prea am gasit ptr linkbuilding, de ex. ptr onpage sa zicem ca ghidul oferit de google satisface cam 90% din cerinta.
Nu. Exista google pentru asta. Ai cautat si nu ai gasit? Schimba limba. Tot nu ai gasit? Schimba limba. Tot nu gasesti? Inseamna ca ori cauti ceva ce nu exista, ori cauti gresit.

Postat în original de
robyroy
@Tom, cred ca esti un pic de lipsit de obiectivitate. Vorbesti din prisma omului care are in spate o bogata experienta bazata pe zeci/sute de teste.
Unui nou venit in domeniu, care saracul nu stie de unde sa inceapa, o informatie basica, spun eu ca este destul de utila. Probabil asta se si vrea a fi ghidul scris de cei de la ISEOM, chit ca este vechi si unele lucruri s-au mai schimbat de-a lungul vremii.
Explica-mi te rog ce inseamna un "nou venit" = incepator?
Daca vreau sa sa ma operez, apelez la un doctor bun, sau caut niste ghiduri, si intreb pe forum (fiind nou venit)? Se chiama ca sunt medic incepator, daca intreb ceva pe un forum de medici?
Daca eu caut tratament pentru rujeola pe net, si gasesc niste sfaturi (ghid) in care se recomanda anumite pastile, care ma imbolnavesc mai rau, o sa zic: e ok, merci ca ai postat ?
DA, eu sunt vinovat ca nu m-am dus la doctor, dar na, sunt si eu un doctor incepator, caut info pe net.
.......
Suntem pe un forum cu si despre seo, nu despre praz. Daca cineva posteaza o prostie, da-mi voie sa-i spun asta. Am postat, am explicat, e destul.
Nu am nimic cu ei, dar nu-mi place zicala "hotul striga hotii".
Ultima modificare făcută de Tom; 6th August 2013 la 14:14.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.