cam in cat timp ar trebui construita o retea? ca sa nu atraga atentia google
cam in cat timp ar trebui construita o retea? ca sa nu atraga atentia google
Nu cred ca exista o regula clara. Oricum, daca astazi faci un blog in nisa pentru a ajuta un alt site, acela nu va fi vizibil pana nu il ridici, asa ca nici linkul de pe el nu va fi vizibil. Eu cred ca poti face simultan mai multe bloguri sau siteuri daca continutul este diferit chiar daca este pe aceeasi nisa. In rest fiecare blog sau site trebuie tratat ca un site separat cand il promovezi in asa fel sa nu fie penalizat. Google te observa in momentul in care ai multe linkuri de pe un domeniu cu aceasi ancora sau daca primesti linkuri foarte puternice in numar foarte mare.
Am si eu un plan crearea unei astfel de retea de site-uri. Ma gandesc sa fac ceva general, cam 5 site-uri pe care sa scriu de 2 ori pe saptamana, continut normal, iar daca am nevoie de link sa pun cate un advertorial. Poti sa te ajuti si cu cateva link-uri din directoare de articole spre advertorialele din retea.
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
Eu am avut o astfel de retea (majoritatea site-urilor erau gazduite in acelasi loc) si anul trecut o mare parte au fost zburate in coada clasamentului de google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)